mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Ikonas neparādās Windows XP Black Edition

Reply

Thread Tools
Old Jūnijs 15, 2009, 05:06
New Member Group

Default Ikonas neparādās Windows XP Black Edition

Sveiki. Es tikko instalēta Windows XP melns ed. Viss bija naudas sodu līdz i izmainīja manu ekrānu rez. Un tagad ja tas tiek darīts, ka manas darbvirsmas ikonas rādīt, bet ne ar jebkuru attēlu. Pats par savu uzdevumu joslā. Tikai trūkumus, kad attēli tiek miem jābūt. Kad es hover my mouse pār viņiem ir teikts programmatūras nosaukumu un, kad es uz to tā darbojas naudas sodu, bet sitll neviens attēls. Pašu ar Firefox. nē "Back", "Home", "Atsvaidzināt" ect ect

Iv tryed mainīt apprance un Īpašumi.
Reply

Register

Bookmarks

Similar Threads
Pavediens Thread Starter Forums Replies Last Post
AMD Phenom 9.950 Black Edition? Murgy90 CPU, Motherboards & RAM 1 25 augusts 2009 14:44
AMD Phenom X4 II 940 Black Edition redden137 CPU, Motherboards & RAM 4 12 janvāris 2009 03:26
Ikonas neparādās IE rīkjoslu witsend26 Web pārlūkprogrammas un FTP klienti 2 19 decembris 2008 18:30
Windows Vista Black Edition Krāsu shēma XP Gurbir Windows Operating Systems 11 12 maijs 2008 09:58
Melna mapei ikonas Aladdin Windows Operating Systems 1 25 oktobris 2007 07:10
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.