rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Ikony nie są wyświetlane w systemie Windows XP Black Edition

Reply

Narzędzia wątku
Old 15 czerwiec 2009, 05:06
Nowe państwa grupy

Default Ikony nie są wyświetlane w systemie Windows XP Black Edition

Witaj. Ja tylko zainstalowany system Windows XP czarny wyd. Wszystko było dobrze dopóki nie zmieniła moje ekranie rez. A teraz, jeśli zrobione, że mój pulpit ikony pokazują, ale nie z jakiegokolwiek obrazu. Tak samo dla mojego paska. Wystarczy luk w którym obrazy są skiego być. Podczas hover mojej myszki nad nimi to mówi oprogramowania nazwę i kliknij go, kiedy wszystko działa dobrze, ale nie sitll obraz. To samo z firefox. nie "Powrót" "Start" odświeżyć "ect. ect.

IV tryed zmiany apprance i propertys.
Reply

Register

Zakładki

Podobne wątki
Wątek Thread Starter Forum Odpowiedzi Ostatni Post
AMD Phenom 9950 Black Edition? Murgy90 Procesorów, pamięci RAM i Motherboards 1 25 sierpnia 2009 14:44
AMD Phenom II X4 Black Edition 940 redden137 Procesorów, pamięci RAM i Motherboards 4 12 stycznia 2009 03:26
Ikony nie są wyświetlane na pasku narzędzi IE witsend26 Przeglądarki WWW i FTP Klienci 2 19 grudnia 2008 18:30
Windows Vista Black Edition schemat kolorów XP Gurbir Windows Operating Systems 11 12 maj 2008 09:58
Czarne ikony folderu Aladdin Windows Operating Systems 1 25 październik 2007 07:10
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.