mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Software > Sisteme de operare Windows

Register

Icoanele nu apare în Windows XP Black Edition

Reply

Thread Tools
Old 15 iunie 2009, 05:06
Noile state Group

Default Icoanele nu apare în Windows XP Black Edition

Salut. Tocmai am instalat Windows XP negru ed. Totul a fost bine, până când i mi-a schimbat ecran Rez. Şi acum, dacă este făcut pe care mi-desktop icoane spectacol, dar nu cu orice imagine. La fel de sarcina mea bar. Doar în cazul în care lacunele de imagini sunt tare de a fi. Când i-mi hover mouse-ul peste ele se spune pe nume şi a software-ului, atunci când i faceţi clic pe acesta funcţionează bine, dar nu sitll imagine. La fel cu Firefox. nu "Înapoi" "Home" "refresh" ect ect

IV tryed schimbarea apprance şi propertys.
Reply

Register

Marcaje

Similar Threads
Fir Thread Starter Forum Răspunsurile Ultimul mesaj
AMD Phenom 9950 Black Edition? Murgy90 Procesoare, Placi de baza si RAM 1 25 august 2009 14:44
AMD Phenom II X4 940 Black Edition redden137 Procesoare, Placi de baza si RAM 4 12 ianuarie 2009 03:26
Icoane IE nu apare pe bara de instrumente witsend26 Web Browsers & FTP Clienti 2 19 decembrie 2008 18:30
Windows Vista Black Edition schema de culori pentru XP Gurbir Sisteme de operare Windows 11 12 mai 2008 09:58
Black dosar icoane Aladdin Sisteme de operare Windows 1 25 octombrie 2007 07:10
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.