мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уиндоус Оператинг Сыстемс

Register

Симболи не појављује у систему Уиндоус КСП Блацк Едитион

Reply

Тхреад Тоолс
Old 15. јуни 2009, 05:06
Нови члан групе

Default Симболи не појављује у систему Уиндоус КСП Блацк Едитион

Здраво. ЈА праведан инсталиран Уиндоус КСП црна ед. Све је у реду док нисам променио мој екран РЕЗ. А сад, ако је учинио, да је мој десктоп иконе прикажи али не са било које слике. Исти задатак за мој бар. Само празнине у којој су слике мент бити. Кад сам мој ховер миша над њима да каже име и софтвер нашто ја кликните на њу, али то утврде прекид ситлл нема слике. Исти са ватра. не "Назад" "Повратак" "Освежи" итд итд

ИВ трыед мијењање аппранце и пропертыс.
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Подржава АМД Пхеном 9950 Блацк Едитион? Мургы90 ЦПУ, Матичне плоче и РАМ 1 25 Авг 2009 14:44
АМД Пхеном ИИ Кс4 Блацк Едитион 940 редден137 ЦПУ, Матичне плоче и РАМ 4 12 јануар 2009 03:26
Симболи се не приказује на ИЕ Тоолбар уитсенд26 Уеб Броусерс & ФТП Клијенти 2 19 децембар 2008 18:30
Уиндоус Виста Блацк едитион Цолор Сцхеме За КСП Гурбир Уиндоус Оператинг Сыстемс 11 12 мај 2008 09:58
Блацк фолдер иконе Аладдин Уиндоус Оператинг Сыстемс 1 25 октобар 2007 07:10
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц