менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Операційні системи Windows

Register

Ікони не показувати в Windows XP Black Edition

Reply

Різьба Інструменти
Old 15 червня 2009, 05:06
Нові члени групи

Default Ікони не показувати в Windows XP Black Edition

Здравствуйте. Я тільки що встановив Windows XP Black Ed. Все було добре, поки я не змінив мого екрану рез. І зараз, якщо б зробили що мої значки на робочому столі, але не показувати будь-які зображення. Те ж для моєї панелі завдань. Просто пропуски там, де образи, призначений бути. Коли я Наведіть мишу над ними він говорить назва програмного забезпечення і, коли я натискаю вона працює нормально, але Sitll немає зображення. Те ж саме з Firefox. Ні "Назад" "Дім" "Оновити" ECT ECT

Iv Tryed зміни apprance і propertys.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
AMD Phenom 9950 Black Edition? Murgy90 Процесори, материнські плати RAM & 1 25 серпня 2009 14:44
AMD Phenom X4 940 II Black Edition redden137 Процесори, материнські плати RAM & 4 12 січня 2009 03:26
Ікони не відображається на панелі інструментів IE witsend26 Веб-браузери & FTP-клієнти 2 19 грудня 2008 18:30
Windows Vista Black Edition колірну схему для XP Gurbir Операційні системи Windows 11 12 травня 2008 09:58
Значки Чорна папка Aladdin Операційні системи Windows 1 25 жовтня 2007 07:10
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.