![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Здравствуйте. Я тільки що встановив Windows XP Black Ed. Все було добре, поки я не змінив мого екрану рез. І зараз, якщо б зробили що мої значки на робочому столі, але не показувати будь-які зображення. Те ж для моєї панелі завдань. Просто пропуски там, де образи, призначений бути. Коли я Наведіть мишу над ними він говорить назва програмного забезпечення і, коли я натискаю вона працює нормально, але Sitll немає зображення. Те ж саме з Firefox. Ні "Назад" "Дім" "Оновити" ECT ECT Iv Tryed зміни apprance і propertys. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| AMD Phenom 9950 Black Edition? | Murgy90 | Процесори, материнські плати RAM & | 1 | 25 серпня 2009 14:44 |
| AMD Phenom X4 940 II Black Edition | redden137 | Процесори, материнські плати RAM & | 4 | 12 січня 2009 03:26 |
| Ікони не відображається на панелі інструментів IE | witsend26 | Веб-браузери & FTP-клієнти | 2 | 19 грудня 2008 18:30 |
| Windows Vista Black Edition колірну схему для XP | Gurbir | Операційні системи Windows | 11 | 12 травня 2008 09:58 |
| Значки Чорна папка | Aladdin | Операційні системи Windows | 1 | 25 жовтня 2007 07:10 |
| Різьба Інструменти | |
| |