![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Аз сте купили нов Windows операционна система, за да инсталирате на компютъра си. В момента имам пробен вариант, в който тече в рамките на 1 ден. Ако това се изчерпи и да не са записани файловете, имам нужда от външен твърд диск, ще загубя тези файлове? Мога ли да стигнете до този файл, без операционна система, т.е. Музикалните файлове Excel и думата "Документи и т.н. Благодаря предварително Шипка |
|
| |||
| |||
| Просто от любопитство, защо не можете просто да отидете онлайн "Майкрософт" и им плащат за операционна система, която използвате, като вместо това изпитание за закупуване на друга? Както и да е, просто запишете файловете си на външен HD или диск. Накратко, ако ги оставите на този компютър и инсталирате новата ОС над горната част на тях, ще ги загубят. Ако вашият "нов" OS не включва офис обаче, няма да имате достъп от думата или Excel файлове, всъщност. Друг ако: ако в момента има офис 2007 г. (в процес OS) и са Възстановяването обратно към по-ранна версия на офис, не забравяйте да запишете файлове "като" по-ранната версия на офис. |
|
| |||
| |||
| Здрасти Не мисля за това. DOH! (става линия) Какво ще се случи, ако аз не спаси файловете преди делото тече навън? Ще мога ли да ги запишете на всички? наздравици Шипка |
|
| |||
| |||
| Аз не съм 100% сигурен за моето следващия отчет, но Im 'хубав сигурен LOL това тук е: Ако ви изпитание изчерпи, Вие ще можете да стартирате компютъра си, но тя ще бъде на регистрацията екран. Там можете да закупите он-лайн, а да имаш една от магазина обратно. ИЛИ, и тук е част не съм сигурен, че, ако сте купили същата версия на Windows, както е на вашата машина като изпитание (т.е.: Home Premium на вашата машина, Home Premium в кутия) въведете код Активизирам Ключ от пакета в поле. Разбира се, че не може да влезе ключа от пакета и да го върна LOL, нито може да използвате диска на друга машина като Активизирам ключ няма да работи два пъти. |
|
| |||
| |||
| Добре благодаря за съветите. Мога да купя една онлайн, за да бъдат безопасни Имате добър ден. Шипка |
|
| |||
| |||
| Прав сте Бъба. Ако просто отидете онлайн, плащате за активиране и въведете ключа ли купили, тя ще ви позволи да осъществява, както обикновено, освен това ще спре hassling за активиране ключ или плащане
__________________ "Защо са направили [PS3 Slim] стик с кацане на НЛО правоъгълник гледам" --- Nilay Пател; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Истинският отговор е, че не, файловете остават. Всякакви други операционни системи като Linux livecd ще можете да ги възстановите в краен случай.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Благодарение Carbon, Аз инсталиран XP снощи. По време на процеса може да се съхранява partions, че файловете са в, ако искаш, или изтриете и да започнат отново. Запазих ги портативно устройство и изтри partions за чиста плоча Добра работа С уважение Шипка |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| също така, когато делото изтича вече не можете да панел за контрол на достъпа и натоварването на другите функции на операционната система безполезен. тя ми се е случвало веднъж
|
| |||
| |||
| Да можете да получите натоварване на неща като таймери ЕТ. преди да ви позволява да влезете или нещо ..
__________________ "Защо са направили [PS3 Slim] стик с кацане на НЛО правоъгълник гледам" --- Nilay Пател; Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Възможно ли е да преобразувате вече IDE диск на SATA, а не загубя всички данни, | imgachu | Дискове & сменяемите носители | 1 | 10 Юни 2009 10:20 |
| Север 360 Изтича в 3 дни | Demtschuk | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 9 | 1 май 2009 11:41 |
| Взема завинаги за прозорци, за да започнат | thingie2 | Windows операционни системи | 11 | 24 Дек 2008 15:19 |
| Помощ! Windows като завинаги да се зареди | karen45 | Windows операционни системи | 5 | 27 Jan 2008 14:01 |
| PC изглежда да "загубим" USB HDD, когато се захранва | Franco50 | Дискове & сменяемите носители | 2 | 8 Декември 2007 18:18 |
| Нишка Инструменти | |
| |