![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Jsem si koupila nový operační systém Windows pro instalaci na svém PC. V současné době mám zkušební verzi, na které běží v rámci 1 dne. Pokud tuto vyčerpá a mám nejsou uloženy soubory Potřebuji na externí pevný disk budu ztrácet ty soubory? Mohu získat k tomuto soubory bez operačního systému, tj. Hudební soubory Excel a Word docs etc Thanks in advance Brian |
|
| |||
| |||
| Jen tak ze zvědavosti, proč není jenom online na microsoft a zaplatit jim za OS, který používáte jako zkušební místo nákupu jiného? Tak jako tak, stačí ukládat soubory na externí disk nebo HD. Stručně řečeno, pokud je necháte na nich, že počítače a nainstalovat nový OS nad horní z nich ztratíte je. Pokud váš "nový" OS nezahrnuje kancelářské když nebudete schopni přístup slovo nebo excel soubory, tak jako tak. Dalším pokud: pokud máte v současnosti úřad 2007 (ve své studii OS) a návrat zpět k předchozí verzi sady Office, ujistěte se, že jste-li uložit soubory "jako" starší verzi sady Office. |
|
| |||
| |||
| Nazdar Což myslíte, že o tom. Solmizační slabika! (jde o řádek) Co se stane Pokud neušetřím soubory před zkušební jízdy ven? Budu mít možnost uložit je na všech? na zdraví Brian |
|
| |||
| |||
| I'm not 100% jisti mou další prohlášení, ale jsem si jistá, že lol tak tady je: Pokud je vaše zkušební jízdy, ty budou stále mít možnost spuštění počítače, ale půjde o registraci obrazovky. Zde můžete zakoupit on-line a brát na jedné máš v obchodě zpět. Nebo, a zde je součástí nejsem si jistý, pokud jste koupil stejnou verzi Windows, pokud je na vašem počítači jako proces (tj.: Home Premium na vašem počítači, Home Premium v krabici) zadání aktivačního klíče kód z balíčku do prostoru poskytovány. Samozřejmě není možné zadat klíčové z balíčku A vzít zpátky lol, ani se můžete použít disk na jiném stroji jako aktivační klíč nebude pracovat dvakrát. |
|
| |||
| |||
| Ok díky za tipy. I můžete koupit na jedné online za bezpečné Hezký den. Brian |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Máš pravdu Bubba. Pokud jste právě online, zaplatí za aktivaci a zadat klíč který jste právě koupili, je vám umožní vykonávat jako obvykle, s výjimkou, že se zastaví hassling jste aktivační klíč nebo platební
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Skutečnou odpovědí je, že ne, soubory zůstanou. Jakýkoli jiný operační systém jako Linux LiveCD bude moci vymáhat v špetku.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| díky Carbon, Nainstaloval jsem XP poslední noc. Během tohoto procesu si můžete ponechat partions, že soubory jsou v případě, že chcete, nebo smazat a začít znovu. Zachránil jsem jim přenosný disk a vypustila partions pro čisté konto Dobrá práce Pozdravy Brian |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| i když proces běží mimo můžete již přístup k ovládacímu panelu a zatížení jiných prvků, který operační systém k ničemu. to se mi stalo jednou
|
| |||
| |||
| Ano i vy dostanete zatížení věci jako měřiče et. před tím, než vám umožňuje přihlásit, nebo dělat cokoliv ..
__________________ "Proč [PS3 Slim] držet se přistání UFO na obdélník pohled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Je možné přeměnit IDE disk na SATA, a ne přijít o všechna data | imgachu | Drives & Removable Media | 1 | 10. červen 2009 10:20 |
| Norton 360 vyprší za 3 dny | Demtschuk | Virus, spyware a bezpečnost | 9 | 1. květen 2009 11:41 |
| Trvá věčně oken zakládání | thingie2 | Operační systémy Windows | 11 | 24. prosince 2008 15:19 |
| Nápověda! Windows užívat věčně na zatížení | karen45 | Operační systémy Windows | 5 | 27. ledna 2008 14:01 |
| PC zdá 'ztratit' USB HDD při vypnutí napájen | Franco50 | Drives & Removable Media | 2 | 8. Prosinec 2007 18:18 |
| Thread Nástroje | |
| |