menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operační systémy Windows

Register

Pokud moje zkušební Windows končí a já se neuloží moje soubory budu navždy ztratit?

Reply

Thread Nástroje
Old 20. května 2009, 06:01
Nový člen skupiny

Default Pokud moje zkušební Windows končí a já se neuloží moje soubory budu navždy ztratit?

Jsem si koupila nový operační systém Windows pro instalaci na svém PC. V současné době mám zkušební verzi, na které běží v rámci 1 dne. Pokud tuto vyčerpá a mám nejsou uloženy soubory Potřebuji na externí pevný disk budu ztrácet ty soubory? Mohu získat k tomuto soubory bez operačního systému, tj. Hudební soubory Excel a Word docs etc

Thanks in advance

Brian
Old 20. května 2009, 06:36
Dárce Skupina

Default Pokud moje zkušební Windows končí a já se neuloží moje soubory budu navždy ztratit?

Jen tak ze zvědavosti, proč není jenom online na microsoft a zaplatit jim za OS, který používáte jako zkušební místo nákupu jiného?

Tak jako tak, stačí ukládat soubory na externí disk nebo HD. Stručně řečeno, pokud je necháte na nich, že počítače a nainstalovat nový OS nad horní z nich ztratíte je. Pokud váš "nový" OS nezahrnuje kancelářské když nebudete schopni přístup slovo nebo excel soubory, tak jako tak. Dalším pokud: pokud máte v současnosti úřad 2007 (ve své studii OS) a návrat zpět k předchozí verzi sady Office, ujistěte se, že jste-li uložit soubory "jako" starší verzi sady Office.
Old 20. května 2009, 06:46
Nový člen skupiny

Nazdar

Což myslíte, že o tom. Solmizační slabika! (jde o řádek)

Co se stane Pokud neušetřím soubory před zkušební jízdy ven? Budu mít možnost uložit je na všech?

na zdraví
Brian
Old 20. května 2009, 07:31
Dárce Skupina

I'm not 100% jisti mou další prohlášení, ale jsem si jistá, že lol tak tady je: Pokud je vaše zkušební jízdy, ty budou stále mít možnost spuštění počítače, ale půjde o registraci obrazovky. Zde můžete zakoupit on-line a brát na jedné máš v obchodě zpět. Nebo, a zde je součástí nejsem si jistý, pokud jste koupil stejnou verzi Windows, pokud je na vašem počítači jako proces (tj.: Home Premium na vašem počítači, Home Premium v krabici) zadání aktivačního klíče kód z balíčku do prostoru poskytovány. Samozřejmě není možné zadat klíčové z balíčku A vzít zpátky lol, ani se můžete použít disk na jiném stroji jako aktivační klíč nebude pracovat dvakrát.
Old 20. května 2009, 07:37
Nový člen skupiny

Ok díky za tipy. I můžete koupit na jedné online za bezpečné

Hezký den.

Brian
Old 20. května 2009, 12:44
Dárce Skupina

Máš pravdu Bubba.

Pokud jste právě online, zaplatí za aktivaci a zadat klíč který jste právě koupili, je vám umožní vykonávat jako obvykle, s výjimkou, že se zastaví hassling jste aktivační klíč nebo platební

Můj systém: FordyPC

Processor (s):
Quad Q6600 Kentsfield 2,66 @ 3.45GHz
Základní deska:
Asus P5Q / L PRO (Intel P43, ICH10)
Paměť RAM:
PNY XLR8 4 GB @ 1066MHz
Grafické karty (s):
PNY nVidia GeForce 9400 GT 512 mb
Zvuková karta:
Pevný disk (y):
Seagate HDBarracuda 1x 1TB 1x 250gigabajt
Optická mechanika (s):
LG (HD) GGCH20L / LG GH22NP20AUAA50B
Case / PSU:
Antec Sonata III & Earthwatts 500W
Chlazení:
Sklad
Síť / Internet:
Gigabit LAN, FireWire & WG111v2
Monitor (s):
2 x Acer P193WAd
Operační systém (y):
XP PRO x86/XP PRO x64/Win7 RC1 x64
Old 20. května 2009, 13:36
Dárce Skupina

Skutečnou odpovědí je, že ne, soubory zůstanou. Jakýkoli jiný operační systém jako Linux LiveCD bude moci vymáhat v špetku.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. "

Můj systém: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Základní deska:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Paměť RAM:
2GB Patriot Extreme Výkon
Grafické karty (s):
PNY 8800GTS 320mb
Zvuková karta:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Pevný disk (y):
80 GB + 500 GB
Optická mechanika (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Chlazení:
4x 120 mm Yate Loon-top + 200 mm
Síť / Internet:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operační systém (y):
Windows XP + 7
Old 21. května 2009, 05:03
Nový člen skupiny

díky Carbon,

Nainstaloval jsem XP poslední noc. Během tohoto procesu si můžete ponechat partions, že soubory jsou v případě, že chcete, nebo smazat a začít znovu.

Zachránil jsem jim přenosný disk a vypustila partions pro čisté konto

Dobrá práce

Pozdravy
Brian
Old 21. května 2009, 08:20
Dárce Skupina

i když proces běží mimo můžete již přístup k ovládacímu panelu a zatížení jiných prvků, který operační systém k ničemu. to se mi stalo jednou

Můj systém: P * L * A * Z * M * A

Processor (s):
2.3GhZ AMD
Základní deska:
Asus
Paměť RAM:
1 koncert DDR
Grafické karty (s):
256megabajt G-force
Zvuková karta:
Sound Blaster 5.1
Pevný disk (y):
1-80GB 1-120gigabajt Western Digital to
Optická mechanika (s):
Pioneer DVD-RW
Case / PSU:
vlastní věci & 650w PSU
Chlazení:
DIY watercooling
Síť / Internet:
panna 50MB
Monitor (s):
Acer 23 "(X233HB)
Operační systém (y):
Vista Ultimate
Old 22. května 2009, 09:27
Dárce Skupina

Ano i vy dostanete zatížení věci jako měřiče et. před tím, než vám umožňuje přihlásit, nebo dělat cokoliv ..

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Je možné přeměnit IDE disk na SATA, a ne přijít o všechna data imgachu Drives & Removable Media 1 10. červen 2009 10:20
Norton 360 vyprší za 3 dny Demtschuk Virus, spyware a bezpečnost 9 1. květen 2009 11:41
Trvá věčně oken zakládání thingie2 Operační systémy Windows 11 24. prosince 2008 15:19
Nápověda! Windows užívat věčně na zatížení karen45 Operační systémy Windows 5 27. ledna 2008 14:01
PC zdá 'ztratit' USB HDD při vypnutí napájen Franco50 Drives & Removable Media 2 8. Prosinec 2007 18:18
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.