![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Έχω αγοράσει ένα νέο λειτουργικό σύστημα Windows για να εγκαταστήσετε στον υπολογιστή μου. Αυτή τη στιγμή έχω μια δοκιμαστική έκδοση για τα οποία εξαντλούνται μέσα σε 1 ημέρα. Αν αυτό εξαντληθεί και δεν το έχω αποθηκεύσει τα αρχεία που χρειάζομαι για έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο θα χάσω αυτά τα αρχεία; Μπορώ να πάω σε αυτό αρχεία ΧΩΡΙΣ δηλαδή ένα λειτουργικό σύστημα Μουσική αρχεία Excel και Word έγγραφα κ.λπ. ευχαριστώ εκ των προτέρων Brian |
|
| |||
| |||
| Απλά από περιέργεια, γιατί δεν μπορείτε να συνδεθείτε στο Internet μόνο με την Microsoft και την πληρωμή τους για το λειτουργικό σύστημα που χρησιμοποιείτε ως δοκιμαστική αντί της αγοραστικής άλλο; Tελoσπάvτωv, απλώς αποθηκεύστε τα αρχεία σας σε εξωτερικό HD ή δίσκου. Με λίγα λόγια, αν αφήσουμε τους σε αυτόν τον υπολογιστή και να εγκαταστήσετε το νέο λειτουργικό σύστημα αρχή πάνω από αυτά που θα χάσει. Αν το "νέο" λειτουργικό σύστημα δεν περιλαμβάνει γραφείο όμως, δεν θα είστε σε θέση ώστε να είναι προσπελάσιμα από το Word ή Excel αρχεία anyways. Μια άλλη, αν: αν έχετε αυτή τη στιγμή το Office 2007 (σε δίκη σας OS) και πίσω είναι η επιστροφή σε μια προηγούμενη έκδοση του Office, βεβαιωθείτε ότι έχετε αποθηκεύσει τα αρχεία ", όπως" την προηγούμενη έκδοση του Office. |
|
| |||
| |||
| Γεια σου Δεν σκεφτόμαστε ότι. DOH! (πρόκειται για τη γραμμή) Τι θα συμβεί αν δεν αποθηκεύσετε τα αρχεία πριν από τη δίκη εξαντληθεί; Θα είμαι σε θέση να τις αποθηκεύσετε σε όλα; εις υγεία Brian |
|
| |||
| |||
| Δεν είμαι 100% σίγουρος για επόμενη δήλωση μου, αλλά είμαι πολύ σίγουρος ότι μέχρι εδώ πάει lol: Αν σας δίκη εξαντλούνται, θα εξακολουθεί να είναι σε θέση να εκκινήσετε τον υπολογιστή σας, αλλά θα προχωρήσει με την καταχώρηση της οθόνης. Εκεί μπορείτε να αγοράσετε σε απευθείας σύνδεση και να λάβει τη μία έχεις πίσω από το κατάστημα. Ή, και εδώ είναι το μέρος που δεν είμαι βέβαιος-των, εάν αγόρασε την ίδια έκδοση των Windows, όπως είναι στο μηχάνημά σας ως μια δίκη (δηλαδή: Home Premium στο μηχάνημά σας, Home Premium στο κουτί), εισάγετε το κλειδί ενεργοποίησης κωδικός από το πακέτο σε χώρο που προβλέπεται. Φυσικά δεν μπορείτε να εισαγάγετε το κλειδί από το πακέτο και το πάρω πίσω lol, δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το δίσκο σε ένα άλλο μηχάνημα, όπως το κλειδί ενεργοποίησης δεν θα λειτουργεί δύο φορές. |
|
| |||
| |||
| Ok ευχαριστώ για τις συμβουλές. Θα ήθελα να αγοράσω το ένα online για να είναι ασφαλής Να έχετε μια καλή μέρα. Brian |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Έχετε δίκιο Bubba. Αν πήγαινε σε απευθείας σύνδεση, που πληρώνουν για την ενεργοποίηση και εισάγετε το κλειδί που μόλις αγόρασε, θα σας αφήσει να συνεχίσουν όπως συνήθως, εκτός από αυτό θα σταματήσει να σας hassling κλειδί για την ενεργοποίηση ή την πληρωμή
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Η πραγματική απάντηση είναι ότι δεν, τα αρχεία παραμένουν. Κάθε άλλο λειτουργικό σύστημα όπως ένα Linux LiveCD θα είναι σε θέση να ανακτήσει τους σε ένα τσίμπημα.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| χάρη του άνθρακα, Εγκατέστησα XP τελευταία νύχτα. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας μπορείτε να διατηρήσετε τα partions ότι τα αρχεία είναι, αν θέλετε να κάνετε, ή να διαγράψει και να αρχίσει ξανά. Θα αποθηκευτούν σε ένα φορητό δίσκο και διαγράφεται η partions για ένα λευκό μητρώο Καλή δουλειά Χαιρετισμοί Brian |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Επίσης, όταν η δίκη εξαντλούνται σας δεν μπορούν πλέον πρόσβαση πίνακα ελέγχου και με φορτίο των άλλων λειτουργιών κάνει το λειτουργικό σύστημα άχρηστο. συνέβη σε μένα μια φορά
|
| |||
| |||
| Ναι, μπορείτε επίσης να πάρετε ένα φορτίο του και τα πράγματα όπως τα χρονόμετρα. πριν σας επιτρέπει να συνδεθείτε ή να κάνουν τίποτα ..
__________________ "Γιατί το έκαναν [PS3 Slim] ραβδί με την προσγείωση UFO με μια ματιά ορθογωνίου" --- Nilay Patel? Engadget Ep. 160 |