manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Ako je moja Windows istekne trial i ja nisam moje datoteke spremljene ću ih zauvijek izgubiti?

Reply

Thread Tools
Old 20 svi 2009, 06:01
Novi član grupe

Default Ako je moja Windows istekne trial i ja nisam moje datoteke spremljene ću ih zauvijek izgubiti?

Ja sam kupio novi operacijski sustav Windows instalirati na mom računalu. Trenutno sam na probnu verziju koja nestane u roku od 1 dana. Ako to nestane, a ja se ne spremaju datoteke Trebam na vanjskom tvrdom disku ću izgubiti ove datoteke? Mogu li doći do ovoga slika bez operativnog sustava, odnosno glazbenih datoteka Excel i Word dokumente i sl.

Thanks in advance

Brian
Old 20 svi 2009, 06:36
Donatorska Grupa

Default Ako je moja Windows istekne trial i ja nisam moje datoteke spremljene ću ih zauvijek izgubiti?

Dovoljno je iz znatiželje, zašto nije jednostavno otići online Microsoftu i plaćati ih za OS koristite kao suđenje umjesto kupnje drugog?

Anyways, samo spremanje datoteka na vanjski HD ili disk. Ukratko, ako ste ih ostaviti na tom računalu i instalirate novi OS preko vrha ih izgubit ćete ih. Ako je Vaš "novi" OS ne uključuju uredske ipak, nećete biti u mogućnosti da accesss Riječ ili Excel datoteka anyways. Druga ako: ako trenutno imaju office 2007 (u svom suđenju OS) i reverting povratak na stariju verziju sustava Office, provjerite jeste li spremili datoteke "kao" stariju verziju sustava Office.
Old 20 svi 2009, 06:46
Novi član grupe

Bok

Zar ne misliš o tome. DOH! (odlazak na liniju)

Što će se dogoditi ako ne spremanje datoteke prije suđenja runs vanjska strana? Hoću li biti u stanju ste ih uopće?

živjeli
Brian
Old 20 svi 2009, 07:31
Donatorska Grupa

Nisam 100% siguran o mojoj slijedeću izjavu, ali Im 'ljepušan siguran lol pa ovdje ide: Ako je vaš trial runs out, i dalje ćete biti u mogućnosti to čizma tvoj računalo ali će ići na ekranu za registraciju. Tu možete kupiti on line i poduzeti one koju je dobio u trgovini nazad. OR, i ovdje je dio nisam siguran i, ukoliko ste kupili istu verziju sustava Windows kako je na vašem računalu kao suđenje (npr.: Home Premium na Vašem računalu, Home Premium u kutiji) upišite Potaknuće Ključ koda off paket u prostor. Naravno da ne možete ući u ključ od paketa i odnijeti ga natrag lol, ne možete koristiti disk na drugom stroju, kao ključ za aktivaciju neće raditi dva puta.
Old 20 svi 2009, 07:37
Novi član grupe

Ok hvala za savjete. Možda ću kupiti jedan online biti siguran

Imati dobar dan.

Brian
Old 20 svi 2009, 12:44
Donatorska Grupa

U pravu ste Bubba.

Ako ste upravo ide online, platite za aktivaciju i unesite ključ koji ste upravo kupili, ona će vam nositi kao i obično, osim da će prestati hassling vam za potaknuće ključ ili plaćanje

My System: FordyPC

Procesor (i):
Quad Q6600 Kentsfield 2,66 @ 3.45GHz
Matične ploče:
Asus P5Q / L PRO (Intel P43, ICH10)
RAM memorija:
PNY XLR8 4GB @ 1066MHz
Grafička kartica (e):
PNY nVidia GeForce 9400 GT 512MB
Sound Card:
Tvrdi disk (i):
SEAGATE HDBarracuda 1x 1TB 1x 250GB
Optički pogon (e):
LG (HD) GGCH20L / LG GH22NP20AUAA50B
Case / PSU:
Antec Sonata III & Earthwatts 500W
Hlađenje:
Stock
Network / Internet:
Gigabit LAN, FireWire & WG111v2
Monitor (e):
2 x Acer P193WAd
Operacijski sustav (e):
XP Pro x86/XP PRO x64/Win7 RC1 x64
Old 20 svi 2009, 13:36
Donatorska Grupa

Stvaran odgovor je da nema, datoteke ostaju. Bilo koji drugi operativni sistem kao što je Linux livecd moći će ozdraviti ih u slučaju krajnje nužde.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. "

My System: 日夏子

Procesor (i):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Matične ploče:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM memorija:
2GB Patriot Extreme Performance
Grafička kartica (e):
PNY 8800GTS 320MB
Sound Card:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Tvrdi disk (i):
80GB + 500GB
Optički pogon (e):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Hlađenje:
4x-120mm Yate šunjalo + 200mm top
Network / Internet:
Qwest
Monitor (e):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operacijski sustav (e):
Windows XP + 7
Old 21 svi 2009, 05:03
Novi član grupe

hvala ugljika,

JA instaliran XP sinoć. Tijekom procesa možete držati partions da se datoteke nalaze se u, ako želite, ili izbrisati i početi ponovo.

Spremljeni sam im da prijenosni disk i izbrisati partions za čist škriljevac

Dobro djelo

Pozdravi
Brian
Old 21 svi 2009, 08:20
Donatorska Grupa

i kada je suđenje ponestane vam se više ne može pristupiti control panel i opterećenja drugih značajki izradu operativnog sustava beskorisno. to mi se dogodilo jednom

My System: P * L * A * Z * M * A

Procesor (i):
2.3GhZ AMD
Matične ploče:
Asus
RAM memorija:
1 čeze DDR
Grafička kartica (e):
256MB G-force
Sound Card:
zvuk Blaster 5,1
Tvrdi disk (i):
1-80gb 1-120gb zapadnom digitalni's
Optički pogon (e):
Pioneer-ova DVD-RW
Case / PSU:
custom case & 650w PSU
Hlađenje:
DIY watercooling
Network / Internet:
djevice, 50mb
Monitor (e):
Acer 23 "(X233HB)
Operacijski sustav (e):
Vista Ultimate
Old 22 svi 2009, 09:27
Donatorska Grupa

Da li dobiti opterećenja stvari poput vremena et. prije nego što Vam omogućava da se prijavite ili ništa učiniti ..

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.