![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ja sam kupio novi operacijski sustav Windows instalirati na mom računalu. Trenutno sam na probnu verziju koja nestane u roku od 1 dana. Ako to nestane, a ja se ne spremaju datoteke Trebam na vanjskom tvrdom disku ću izgubiti ove datoteke? Mogu li doći do ovoga slika bez operativnog sustava, odnosno glazbenih datoteka Excel i Word dokumente i sl. Thanks in advance Brian |
|
| |||
| |||
| Dovoljno je iz znatiželje, zašto nije jednostavno otići online Microsoftu i plaćati ih za OS koristite kao suđenje umjesto kupnje drugog? Anyways, samo spremanje datoteka na vanjski HD ili disk. Ukratko, ako ste ih ostaviti na tom računalu i instalirate novi OS preko vrha ih izgubit ćete ih. Ako je Vaš "novi" OS ne uključuju uredske ipak, nećete biti u mogućnosti da accesss Riječ ili Excel datoteka anyways. Druga ako: ako trenutno imaju office 2007 (u svom suđenju OS) i reverting povratak na stariju verziju sustava Office, provjerite jeste li spremili datoteke "kao" stariju verziju sustava Office. |
|
| |||
| |||
| Bok Zar ne misliš o tome. DOH! (odlazak na liniju) Što će se dogoditi ako ne spremanje datoteke prije suđenja runs vanjska strana? Hoću li biti u stanju ste ih uopće? živjeli Brian |
|
| |||
| |||
| Nisam 100% siguran o mojoj slijedeću izjavu, ali Im 'ljepušan siguran lol pa ovdje ide: Ako je vaš trial runs out, i dalje ćete biti u mogućnosti to čizma tvoj računalo ali će ići na ekranu za registraciju. Tu možete kupiti on line i poduzeti one koju je dobio u trgovini nazad. OR, i ovdje je dio nisam siguran i, ukoliko ste kupili istu verziju sustava Windows kako je na vašem računalu kao suđenje (npr.: Home Premium na Vašem računalu, Home Premium u kutiji) upišite Potaknuće Ključ koda off paket u prostor. Naravno da ne možete ući u ključ od paketa i odnijeti ga natrag lol, ne možete koristiti disk na drugom stroju, kao ključ za aktivaciju neće raditi dva puta. |
|
| |||
| |||
| Ok hvala za savjete. Možda ću kupiti jedan online biti siguran Imati dobar dan. Brian |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| U pravu ste Bubba. Ako ste upravo ide online, platite za aktivaciju i unesite ključ koji ste upravo kupili, ona će vam nositi kao i obično, osim da će prestati hassling vam za potaknuće ključ ili plaćanje
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Stvaran odgovor je da nema, datoteke ostaju. Bilo koji drugi operativni sistem kao što je Linux livecd moći će ozdraviti ih u slučaju krajnje nužde.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| hvala ugljika, JA instaliran XP sinoć. Tijekom procesa možete držati partions da se datoteke nalaze se u, ako želite, ili izbrisati i početi ponovo. Spremljeni sam im da prijenosni disk i izbrisati partions za čist škriljevac Dobro djelo Pozdravi Brian |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| i kada je suđenje ponestane vam se više ne može pristupiti control panel i opterećenja drugih značajki izradu operativnog sustava beskorisno. to mi se dogodilo jednom
|
| |||
| |||
| Da li dobiti opterećenja stvari poput vremena et. prije nego što Vam omogućava da se prijavite ili ništa učiniti ..
__________________ "Zašto oni [PS3 Slim] štap sa NLO slijetanje na pravokutnik izgled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |