kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > A Windows operációs rendszerek

Register

Ha a Windows tárgyalás lejár és én nem menti a fájlokat fogok veszíteni örökre?

Reply

Téma eszközök
Old Május 20 2009, 06:01
Új tag Csoport

Default Ha a Windows tárgyalás lejár és én nem menti a fájlokat fogok veszíteni örökre?

Én vettem egy új Windows operációs rendszer telepítése on my pc. Jelenleg van egy próba-változat, amelyen fut ki 1 nap. Ha ez fut, és már nem menti a fájlokat Kell egy külső merevlemezt fogom elveszíteni azokat a fájlokat? Kaphatok-e fájlok az operációs rendszer, azaz Zene fájlok Excel és a Word dokumentumok stb

thanks in advance

Brian
Old Május 20 2009, 06:36
Donor Group

Default Ha a Windows tárgyalás lejár és én nem menti a fájlokat fogok veszíteni örökre?

Csak a kíváncsiság, miért nem megyek az online és a Microsoft fizet nekik az OS használata a tárgyalás helyett a vásárló egy másik?

Egyébként, csak menteni a fájlokat, vagy egy külső HD lemezen. Egyszóval, ha elhagyja őket, hogy a számítógép és az új operációs rendszer alatt tetején őket, akkor elveszíti őket. Ha az "új" operációs rendszer nem tartalmazza az iroda is, nem fogja tudni, hogy elérhető a szó vagy Excel fájlokat anyways. A másik, ha: ha a jelenleg hivatalban 2007 (a tárgyalás OS) és reverting vissza egy korábbi változatát iroda, győződjön meg róla, hogy mentse el a fájlt ", mint" az Office korábbi verzióját.
Old Május 20 2009, 06:46
Új tag Csoport

Szia

Nem gondoltam rá. Doh! (itt vonal)

Mi fog történni, ha nem menti a fájlokat, mielőtt a próbaindításokat ki? Lesz képes megmenteni őket egyáltalán?

egészségére
Brian
Old Május 20 2009, 07:31
Donor Group

Nem vagyok biztos benne, hogy 100%-át a következõ nyilatkozatot, de én vagyok elég biztos lol így itt megy: Ha a próbaindításokat ki, akkor is indítható a számítógép, de majd a regisztrációs képernyőn. Itt is lehet vásárolni vagy on-line, és az egy van a boltban vissza. Vagy, és itt az a része, nem vagyok biztos benne az, ha a vásárolt ugyanabban a Windows mint a gépen, mint egy próba (pl. Home Premium a gépen, Home Premium a dobozban) az Aktiválás Kulcs-kód ki a csomagot a megfelelő helyre. Természetesen akkor nem adja meg a kulcsot ki a csomagot, és vegye vissza lol, és nem tudja használni a lemezt egy másik gép, mint az aktiválókulcsokat nem működik kétszer.
Old Május 20 2009, 07:37
Új tag Csoport

Ok kösz a tippeket. Lehet vásárolni az interneten, hogy a biztonságos

További jó napot.

Brian
Old Május 20 2009, 12:44
Donor Group

Igaza van Bébé.

Ha csak online, a fizetés az aktiválás és adja meg a kulcsot, amit most vettem meg, akkor ismét végeznek, mint máskor, kivéve, hogy ez meg fog állni hassling magát aktiválókulcsokat vagy fizetési
Old Május 20 2009, 13:36
Donor Group

Az igazi válasz az, hogy nem, a kép marad. Minden más operációs rendszert, mint a Linux LiveCD képes lesz-e egy csipet.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni.

My System: 日夏子

Processzor (ok):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Alaplap:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM memória:
2GB Patriot Extreme Performance
Grafikus kártya (k):
PNY 8800GTS 320MB
Hangkártya:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Merevlemez (ek):
80GB + 500GB
Optikai meghajtó (k):
2x SATA
Case / tápegység:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Hűtés:
4x Yate 120mm-200mm Loon + top
Hálózat / Internet:
Qwest
Monitor (ok):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operációs rendszer (ek):
Windows XP + 7
Old Május 21 2009, 05:03
Új tag Csoport

köszönet Carbon,

Telepítettem XP utolsó éjszaka. A folyamat során is, hogy a partions, hogy a fájlok vannak, ha akarod, vagy törölni és újrakezdeni.

Megmentettem őket, hogy egy hordozható gépjárművezetéshez és törölte a partions egy tiszta lappal

Szép munka

Üdvözlettel
Brian
Old Május 21 2009, 08:20
Donor Group

akkor is, amikor a próbaindításokat ki tudja már nem való kezelőpanel és terhelési egyéb funkciói az operációs rendszer használhatatlan. ez történt velem, ha

My System: P * L * A * Z * M * A

Processzor (ok):
2.3GhZ AMD
Alaplap:
Asus
RAM memória:
1 koncert DDR
Grafikus kártya (k):
256 MB G-force
Hangkártya:
Sound Blaster 5,1
Merevlemez (ek):
1-80GB 1-120GB Western Digital's
Optikai meghajtó (k):
Pioneer DVD-RW
Case / tápegység:
egyedi eset & 650w psu
Hűtés:
DIY watercooling
Hálózat / Internet:
szűz 50mb
Monitor (ok):
Acer 23 "(X233HB)
Operációs rendszer (ek):
Vista Ultimate
Old Május 22 2009, 09:27
Donor Group

Ja te is egy terhelés, például idõzítõk et. előtt lehetővé teszi a bejelentkezést, vagy bármi ..

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Lehet váltani IDE és SATA meghajtót nem veszít az összes adat imgachu Drives & Removable Media 1 10. június 2009 10:20
Norton 360 Lejárat: 3 nap Demtschuk Vírus, kémprogram és biztonság 9 1. május 2009 11:41
Úgy örökre a Windows indításához thingie2 A Windows operációs rendszerek 11 24. december 2008 15:19
Segítség! Windows vesz örökké betölteni karen45 A Windows operációs rendszerek 5 27. január 2008 14:01
Úgy tűnik, hogy a PC "veszít", ha az USB HDD hajtott ki Franco50 Drives & Removable Media 2 8. december 2007 18:18
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.