![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Én vettem egy új Windows operációs rendszer telepítése on my pc. Jelenleg van egy próba-változat, amelyen fut ki 1 nap. Ha ez fut, és már nem menti a fájlokat Kell egy külső merevlemezt fogom elveszíteni azokat a fájlokat? Kaphatok-e fájlok az operációs rendszer, azaz Zene fájlok Excel és a Word dokumentumok stb thanks in advance Brian |
|
| |||
| |||
| Csak a kíváncsiság, miért nem megyek az online és a Microsoft fizet nekik az OS használata a tárgyalás helyett a vásárló egy másik? Egyébként, csak menteni a fájlokat, vagy egy külső HD lemezen. Egyszóval, ha elhagyja őket, hogy a számítógép és az új operációs rendszer alatt tetején őket, akkor elveszíti őket. Ha az "új" operációs rendszer nem tartalmazza az iroda is, nem fogja tudni, hogy elérhető a szó vagy Excel fájlokat anyways. A másik, ha: ha a jelenleg hivatalban 2007 (a tárgyalás OS) és reverting vissza egy korábbi változatát iroda, győződjön meg róla, hogy mentse el a fájlt ", mint" az Office korábbi verzióját. |
|
| |||
| |||
| Szia Nem gondoltam rá. Doh! (itt vonal) Mi fog történni, ha nem menti a fájlokat, mielőtt a próbaindításokat ki? Lesz képes megmenteni őket egyáltalán? egészségére Brian |
|
| |||
| |||
| Nem vagyok biztos benne, hogy 100%-át a következõ nyilatkozatot, de én vagyok elég biztos lol így itt megy: Ha a próbaindításokat ki, akkor is indítható a számítógép, de majd a regisztrációs képernyőn. Itt is lehet vásárolni vagy on-line, és az egy van a boltban vissza. Vagy, és itt az a része, nem vagyok biztos benne az, ha a vásárolt ugyanabban a Windows mint a gépen, mint egy próba (pl. Home Premium a gépen, Home Premium a dobozban) az Aktiválás Kulcs-kód ki a csomagot a megfelelő helyre. Természetesen akkor nem adja meg a kulcsot ki a csomagot, és vegye vissza lol, és nem tudja használni a lemezt egy másik gép, mint az aktiválókulcsokat nem működik kétszer. |
|
| |||
| |||
| Ok kösz a tippeket. Lehet vásárolni az interneten, hogy a biztonságos További jó napot. Brian |
|
| |||
| |||
| Igaza van Bébé. Ha csak online, a fizetés az aktiválás és adja meg a kulcsot, amit most vettem meg, akkor ismét végeznek, mint máskor, kivéve, hogy ez meg fog állni hassling magát aktiválókulcsokat vagy fizetési
__________________ "Miért [PS3 Slim] bot, az UFO leszállás egy téglalap megjelenése" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Az igazi válasz az, hogy nem, a kép marad. Minden más operációs rendszert, mint a Linux LiveCD képes lesz-e egy csipet.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| köszönet Carbon, Telepítettem XP utolsó éjszaka. A folyamat során is, hogy a partions, hogy a fájlok vannak, ha akarod, vagy törölni és újrakezdeni. Megmentettem őket, hogy egy hordozható gépjárművezetéshez és törölte a partions egy tiszta lappal Szép munka Üdvözlettel Brian |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| akkor is, amikor a próbaindításokat ki tudja már nem való kezelőpanel és terhelési egyéb funkciói az operációs rendszer használhatatlan. ez történt velem, ha
|
| |||
| |||
| Ja te is egy terhelés, például idõzítõk et. előtt lehetővé teszi a bejelentkezést, vagy bármi ..
__________________ "Miért [PS3 Slim] bot, az UFO leszállás egy téglalap megjelenése" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Lehet váltani IDE és SATA meghajtót nem veszít az összes adat | imgachu | Drives & Removable Media | 1 | 10. június 2009 10:20 |
| Norton 360 Lejárat: 3 nap | Demtschuk | Vírus, kémprogram és biztonság | 9 | 1. május 2009 11:41 |
| Úgy örökre a Windows indításához | thingie2 | A Windows operációs rendszerek | 11 | 24. december 2008 15:19 |
| Segítség! Windows vesz örökké betölteni | karen45 | A Windows operációs rendszerek | 5 | 27. január 2008 14:01 |
| Úgy tűnik, hogy a PC "veszít", ha az USB HDD hajtott ki | Franco50 | Drives & Removable Media | 2 | 8. december 2007 18:18 |
| Téma eszközök | |
| |