פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > מערכות ההפעלה Windows

Register

אם הניסיון שלי ב-Windows פוקעת ואני לא הציל את הקבצים שלי אני לאבד אותם לנצח?

Reply

שרשרת כלים
Old 20 במאי 2009, 06:01
קבוצת חברות חדשות

Default אם הניסיון שלי ב-Windows פוקעת ואני לא הציל את הקבצים שלי אני לאבד אותם לנצח?

אני כבר קונה חדשה של מערכת ההפעלה Windows כדי להתקין על המחשב שלי. כרגע יש לי גירסת ניסיון שבו שנגמר לו בתוך 1 יום. אם זה שנגמר לו ואני לא נשמר אני צריך את הקבצים על כונן קשיח חיצוני, אני מאבד את אותם קבצים? האם אני יכול לקבל את זה בלי קבצי מערכת הפעלה קובצי מוסיקה, למשל, Excel ו-Word Docs וכו '

תודה מראש

בראיין
Old 20 במאי 2009, 06:36
קבוצת תורמים

Default אם הניסיון שלי ב-Windows פוקעת ואני לא הציל את הקבצים שלי אני לאבד אותם לנצח?

רק מתוך סקרנות, למה לא פשוט ללכת מקוון ל-Microsoft ולשלם להם עבור מערכת הפעלה אתה משתמש כמו משפט במקום אחר הרכישה?

בכל מקרה, רק כדי לשמור את הקבצים חיצוני או דיסק HD. בקיצור, אם תשאיר אותם על המחשב ולהתקין את מערכת ההפעלה החדשה לאורך הדף מהם תאבד אותם. אם את "החדשה" של מערכת ההפעלה אינה כוללת אף Office, אתה לא תהיה אפשרות accesss את קבצי Word או Excel בכל מקרה. אם נוספת: אם יש לך כעת Office 2007 (הניסיון של מערכת ההפעלה שלך) והן מביטול חזרה גירסה קודמת של Office, הקפד לשמור את הקבצים "כמו" את הגירסה הקודמת של Office.
Old 20 במאי 2009, 06:46
קבוצת חברות חדשות

הי

לא חושב על זה. Doh! (הולך על הקו)

מה יקרה אם אני לא לשמור את הקבצים לפני המשפט שנגמר לו? האם אני יוכל להציל אותם בכלל?

לחיים
בראיין
Old 20 במאי 2009, 07:31
קבוצת תורמים

אני לא בטוח 100% על ההצהרה הבאה, אבל אני די בטוח LOL אז הנה הולך: אם את המשפט שנגמר לו, אתה עדיין יכול לאתחל את המחשב, אך זה יהיה ללכת רישום המסך. הנה אתה יכול גם לקנות בשורה אחת ולקחת את מה שיש לך בחנות בחזרה. או, והנה היא חלק אני לא בטוח, אם קנית את אותה גירסה של Windows כמו במחשב כמו ניסיון (כלומר: Home Premium על המחשב שלך, Home Premium בתיבה) להזין את קוד ההפעלה של מפתח לנתק את החבילה לתוך שטח הנתון. כמובן שאתה לא יכול להזין את המפתח מחוץ חבילת ולקחת אותו בחזרה LOL, וגם אתה יכול להשתמש בדיסק אחר כמו מכונת הפעלת מפתח לא יעבוד פעמיים.
Old 20 במאי 2009, 07:37
קבוצת חברות חדשות

בסדר תודה על העצות. אני עשוי לקנות את מקוון אחד כדי להיות בטוח

שיהיה לך יום טוב.

בראיין
Old 20 במאי 2009, 12:44
קבוצת תורמים

אתה צודק Bubba.

אם רק תלך באינטרנט, לשלם עבור הפעלה ולהזין את המפתח פשוט קנו, זה יאפשר לכם להמשיך כרגיל, אלא שזה יפסיק hassling לך על מקש הפעלה או תשלום
Old 20 במאי 2009, 13:36
קבוצת תורמים

התשובה האמיתית היא כי לא, את הקבצים להישאר. כל סוג אחר של מערכת הפעלה כמו לינוקס livecd יוכל לשחזר אותם הדחק.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. "

המערכת שלי: 日夏子

מעבד (ים):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
לוח האם:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
זיכרון RAM:
2GB פטריוט ביצועי אקסטרים
כרטיס מסך (S):
PNY 8800GTS 320MB
כרטיס קול:
Sound Blaster Xtremegamer 7.1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
כונן אופטי (S):
2x SATA
Case / PSU:
ANTEC 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Cooling:
4x-120mm Yate טבלן + 200mm הדף
רשת / אינטרנט:
Qwest
צג (S):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
מערכת הפעלה (S):
ב-Windows XP + 7
Old 21 במאי 2009, 05:03
קבוצת חברות חדשות

תודה Carbon,

התקנתי XP אתמול בלילה. במהלך תהליך תוכל לשמור את partions כי הקבצים נמצאים, אם אתה רוצה, או למחוק ולהתחיל מחדש.

אני הצלתי אותם ואת כונן נייד נמחק את partions עבור נקייה לרעף

עבודה טובה

דרישת שלום
בראיין
Old 21 במאי 2009, 08:20
קבוצת תורמים

גם כאשר המשפט שנגמר לו אתה כבר לא יכול לגשת ללוח הבקרה וכן טעינת אחרים ההופכים את תכונות מערכת ההפעלה חסר תועלת. זה קרה לי פעם אחת

המערכת שלי: P * L * A * Z * ז * א

מעבד (ים):
2.3GhZ AMD
לוח האם:
ASUS
זיכרון RAM:
1 חלטורה DDR
כרטיס מסך (S):
256MB-G-כוח
כרטיס קול:
קול Blaster 5.1
Hard Drive (s):
1-80gb 1-Western Digital של 120gb
כונן אופטי (S):
חלוץ של ה-DVD-RW
Case / PSU:
Custom מקרה & 650w PSU
Cooling:
DIY watercooling
רשת / אינטרנט:
בתולה 50mb
צג (S):
Acer 23 "(X233HB)
מערכת הפעלה (S):
Vista Ultimate
Old 22 במאי 2009, 09:27
קבוצת תורמים

כן אתה מקבל גם לטעון דברים כמו timers et. לפני שהיא מאפשרת לך להיכנס או לעשות משהו ..

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
האם ניתן להמיר את כונן IDE ו SATA לא לאבד את כל הנתונים imgachu כוננים & נשלפת 1 -10 יוני 2009 10:20
Norton 360 פוקעת אחרי 3 ימי Demtschuk וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה 9 ב -1 במאי 2009 11:41
לוקח לנצח עבור Windows כדי להניע thingie2 מערכות ההפעלה Windows 11 24 דצמבר 2008 15:19
עזרה! Windows לוקח לטעון לנצח karen45 מערכות ההפעלה Windows 5 -27 ינואר 2008 14:01
נראה כי המחשב 'מאבד' USB HDD כאשר מופעל כבוי Franco50 כוננים & נשלפת 2 8 דצמבר 2007 18:18
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.