![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| |||
| |||
| אני כבר קונה חדשה של מערכת ההפעלה Windows כדי להתקין על המחשב שלי. כרגע יש לי גירסת ניסיון שבו שנגמר לו בתוך 1 יום. אם זה שנגמר לו ואני לא נשמר אני צריך את הקבצים על כונן קשיח חיצוני, אני מאבד את אותם קבצים? האם אני יכול לקבל את זה בלי קבצי מערכת הפעלה קובצי מוסיקה, למשל, Excel ו-Word Docs וכו ' תודה מראש בראיין |
|
| |||
| |||
| רק מתוך סקרנות, למה לא פשוט ללכת מקוון ל-Microsoft ולשלם להם עבור מערכת הפעלה אתה משתמש כמו משפט במקום אחר הרכישה? בכל מקרה, רק כדי לשמור את הקבצים חיצוני או דיסק HD. בקיצור, אם תשאיר אותם על המחשב ולהתקין את מערכת ההפעלה החדשה לאורך הדף מהם תאבד אותם. אם את "החדשה" של מערכת ההפעלה אינה כוללת אף Office, אתה לא תהיה אפשרות accesss את קבצי Word או Excel בכל מקרה. אם נוספת: אם יש לך כעת Office 2007 (הניסיון של מערכת ההפעלה שלך) והן מביטול חזרה גירסה קודמת של Office, הקפד לשמור את הקבצים "כמו" את הגירסה הקודמת של Office. |
|
| |||
| |||
| הי לא חושב על זה. Doh! (הולך על הקו) מה יקרה אם אני לא לשמור את הקבצים לפני המשפט שנגמר לו? האם אני יוכל להציל אותם בכלל? לחיים בראיין |
|
| |||
| |||
| אני לא בטוח 100% על ההצהרה הבאה, אבל אני די בטוח LOL אז הנה הולך: אם את המשפט שנגמר לו, אתה עדיין יכול לאתחל את המחשב, אך זה יהיה ללכת רישום המסך. הנה אתה יכול גם לקנות בשורה אחת ולקחת את מה שיש לך בחנות בחזרה. או, והנה היא חלק אני לא בטוח, אם קנית את אותה גירסה של Windows כמו במחשב כמו ניסיון (כלומר: Home Premium על המחשב שלך, Home Premium בתיבה) להזין את קוד ההפעלה של מפתח לנתק את החבילה לתוך שטח הנתון. כמובן שאתה לא יכול להזין את המפתח מחוץ חבילת ולקחת אותו בחזרה LOL, וגם אתה יכול להשתמש בדיסק אחר כמו מכונת הפעלת מפתח לא יעבוד פעמיים. |
|
| |||
| |||
| בסדר תודה על העצות. אני עשוי לקנות את מקוון אחד כדי להיות בטוח שיהיה לך יום טוב. בראיין |
|
| |||
| |||
| אתה צודק Bubba. אם רק תלך באינטרנט, לשלם עבור הפעלה ולהזין את המפתח פשוט קנו, זה יאפשר לכם להמשיך כרגיל, אלא שזה יפסיק hassling לך על מקש הפעלה או תשלום
__________________ "מדוע הם [PS3 סלים] מקל עם הנחיתה של עב"מ להסתכל על מלבן" --- Nilay פאטל; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| התשובה האמיתית היא כי לא, את הקבצים להישאר. כל סוג אחר של מערכת הפעלה כמו לינוקס livecd יוכל לשחזר אותם הדחק.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| תודה Carbon, התקנתי XP אתמול בלילה. במהלך תהליך תוכל לשמור את partions כי הקבצים נמצאים, אם אתה רוצה, או למחוק ולהתחיל מחדש. אני הצלתי אותם ואת כונן נייד נמחק את partions עבור נקייה לרעף עבודה טובה דרישת שלום בראיין |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| גם כאשר המשפט שנגמר לו אתה כבר לא יכול לגשת ללוח הבקרה וכן טעינת אחרים ההופכים את תכונות מערכת ההפעלה חסר תועלת. זה קרה לי פעם אחת
|
| |||
| |||
| כן אתה מקבל גם לטעון דברים כמו timers et. לפני שהיא מאפשרת לך להיכנס או לעשות משהו ..
__________________ "מדוע הם [PS3 סלים] מקל עם הנחיתה של עב"מ להסתכל על מלבן" --- Nilay פאטל; Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| האם ניתן להמיר את כונן IDE ו SATA לא לאבד את כל הנתונים | imgachu | כוננים & נשלפת | 1 | -10 יוני 2009 10:20 |
| Norton 360 פוקעת אחרי 3 ימי | Demtschuk | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 9 | ב -1 במאי 2009 11:41 |
| לוקח לנצח עבור Windows כדי להניע | thingie2 | מערכות ההפעלה Windows | 11 | 24 דצמבר 2008 15:19 |
| עזרה! Windows לוקח לטעון לנצח | karen45 | מערכות ההפעלה Windows | 5 | -27 ינואר 2008 14:01 |
| נראה כי המחשב 'מאבד' USB HDD כאשר מופעל כבוי | Franco50 | כוננים & נשלפת | 2 | 8 דצמבר 2007 18:18 |
| שרשרת כלים | |
| |