![]() |
|
|||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
|
|
Temos įrankiai |
|
|
|||
|
|||
|
Aš nusipirkau naują "Windows" operacinę sistemą įdiegti į savo kompiuterį. Šiuo metu turiu demo versija, kurią baigiasi per 1 dieną. Jei šis baigiasi, ir aš ne išsaugoti failus turiu apie išorinio kietojo disko aš praranda tuos failus? Ar galiu gauti šią failus be operacinės sistemos, ty muzikos failus Excel ir Word dokumentai ir tt
Thanks in advance Brian |
|
|
|||
|
|||
|
Tiesiog iš smalsumo, kodėl tu negali tiesiog pereiti internete "Microsoft" ir sumokėti jiems už OS naudojate, kaip vietoj perkamosios kitą teismą?
Anyways, tiesiog išsaugoti failus į išorinį HD, ar diskas. Trumpai tariant, jei jūs paliekate jas ant kompiuterio ir įdiegti naują OS per viršų iš jų Jums neteks jų. Jei jūsų "nauja" OS neįeina Office nors, jūs negalėsite accesss Word arba Excel failus anyways. Kitas, jei: jei šiuo metu turite Office 2007 (jūsų teismą OS) ir sugrįžtama atgal į ankstesnę Office versiją, nepamirškite išsaugoti failus "kaip" ankstesnę Office versiją. |
|
|
|||
|
|||
|
Labas
Dar negalvojau apie tai. DOH! (going on line) Kas atsitiks, jei aš ne sutaupyti iki teismo bylos baigsis? Ar aš galiu juos išgelbėti ne visiems? į sveikatą Brian |
|
|
|||
|
|||
|
Nesu 100% tikras dėl savo kitą pareiškimą, tačiau Esu tikras, kad čia eina lol: Jei bandomasis baigiasi, jūs vis dar bus galima paleisti kompiuterį, tačiau ji pateks į registracijos ekrane. Čia galite pirkti internetu, ir imasi vienos turite ne aukštesnėje atgal. OR, čia yra dalis Nesu tikras, kad, jei esate pirkę pačią versiją Windows, tai yra jūsų kompiuteryje, kaip proceso (pvz.: Home Premium į jūsų kompiuterį, Home Premium langelyje) įveskite aktyvinimo rakto kodas off paketą į tarpus. Žinoma, negalima įvesti išjungti kodo raktą ir priimti jį atgal lol, taip pat galite naudoti diską kitame kompiuteryje kaip Aktyvavimo raktas neveikia du kartus.
|
|
|
|||
|
|||
|
Gerai, ačiū už patarimus. Aš galiu nusipirkti vieną internetinę būti saugus
Have a good day. Brian |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Jūs esate teisus Bubba.
Jei tik prisijungti prie interneto, mokėti už aktyvavimo ir įveskite raktas, kurį ką tik nusipirkau, tai leis jums vykdyti, kaip įprasta, tik jis nustos hassling jums çjungimo rakt ± arba mokėjimo
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Nekilnojamojo atsakyti, kad ne, failai lieka. Kitos operacinės sistemos, kaip Linux LiveCD galės susigrąžinti jiems varžomi.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. "
Mano sistema: 日夏子
|
|
|
|||
|
|||
|
Ačiū Carbon
Įdiegiau XP last night. Proceso metu galite laikyti partions kad failai yra, jei jūs norite, ar i ¹ trinti ir pradėti iš naujo. Aš juos išgelbėjo į nešiojamų vairuoti ir ištrinti partions už švarią šiferis Geras darbas Linkėjimai Brian |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Be to, kai bandomasis baigiasi galite daugiau nebeturi prieigos valdymo skydelio ir kitų funkcijų priėmimo operacinės sistemos nenaudingas apkrova. atsitiko su manimi, kai
|
|
|||
|
|||
|
Taip pat galite gauti dalykų, pavyzdžiui laikmačiai et apkrova. Prieš tai leidžia Jums prisijungti arba ką nors padaryti ..