mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Ja mans Windows izmēģinājuma termiņa beigām un man nav saglabāti failiem man zaudēt viņiem uz visiem laikiem?

Reply

Thread Tools
Old Maijs 20, 2009, 06:01
New Member Group

Default Ja mans Windows izmēģinājuma termiņa beigām un man nav saglabāti failiem man zaudēt viņiem uz visiem laikiem?

Esmu nopircis jaunu Windows operētājsistēmu uzstādīt uz manu pc. Pašlaik man ir izmēģinājuma versija, kas sākas no 1 dienas laikā. Ja tas beidzas, un man nav saglabāti faili man uz ārējo cieto disku man zaudēt šo failu? Vai es varu nokļūt līdz šai failus, operētājsistēmas, ti, mūzikas failus, Excel un Word dokumenti uc

Thanks in advance

Brian
Old Maijs 20, 2009, 06:36
Donors Group

Default Ja mans Windows izmēģinājuma termiņa beigām un man nav saglabāti failiem man zaudēt viņiem uz visiem laikiem?

Tikko no ziņkārība, kāpēc tu tikai tiešsaistē Microsoft un samaksāt tos OS jūs izmantojat kā izmēģinājuma vietā iegādājoties citu?

Anyways, vienkārši saglabājiet failus uz ārējo HD vai disku. Īsi sakot, ja jūs atstāt tos šajā datorā un instalējiet jaunu OS vairāk aug to jūs zaudēsiet tiem. Ja jūsu "jaunās" OS neietver birojā, lai gan, jūs nevarēsiet nepieejami Word vai Excel failu anyways. Citā gadījumā: ja Jums pašlaik ir Office 2007 (savā pētījumā OS), un atgriezties atpakaļ pie iepriekšējās Office versijas, pārliecinieties, vai saglabāt failus "par" iepriekšējo Office versiju.
Old Maijs 20, 2009, 06:46
New Member Group

Čau

Nedomāja par to. Doh! (notiek line)

Kas notiks, ja man nav saglabāt pirms tiesas failus tie būs beigušies? Vai es varēšu, lai saglabātu tos vispār?

urravas
Brian
Old Maijs 20, 2009, 07:31
Donors Group

Es neesmu 100% pārliecināts par manu nākamo paziņojumu, bet es esmu diezgan pārliecināts lol tāpēc šeit iet: Ja jūsu pētījuma beigām, jūs joprojām varēsiet ielādēt savā datorā, bet tas iet uz reģistrāciju ekrānu. Tur jūs varat nopirkt tiešsaistē un veic vienu jums pie veikalu atpakaļ. VAI, un šeit ir daļa es neesmu pārliecināts, ja esat iegādājies pats Windows versija, kas ir uz jūsu datora, jo tiesu (ti Home Premium uz jūsu datora, mājās piemaksu ailē) ieraksta aktivizācijas atslēgas kodu pie paketes iestrādāšanu vietā. Protams, nevar ievadīt taustiņu pie paketi un nogādājiet to atpakaļ lol, kā arī jūs varat lietot disku uz citu mašīnu, kā aktivizēšanas atslēgu nestrādās divreiz.
Old Maijs 20, 2009, 07:37
New Member Group

Ok paldies par padomiem. Es varētu nopirkt viens tiešsaistes par drošu

Ir laba diena.

Brian
Old Maijs 20, 2009, 12:44
Donors Group

You are right Bubba.

Ja Jūs tikai tiešsaistē, samaksa par iedarbināšanu un iebrauc atslēgu tikai iegādājās, tas ļaus jums turpināt kā parasti, izņemot tas pieturas hassling jūs aktivizēšanas atslēgu vai maksājumu

Mana sistēma: FordyPC

Processor (s):
Quad Q6600 Kentsfield 2,66 @ 3.45GHz
Motherboard:
Asus P5Q / L PRO (Intel P43, ICH10)
RAM Operatīvā atmiņa:
PNY XLR8 4GB @ 1066MHz
Graphics Card (s):
PNY nVidia GeForce 9400 GT 512MB
Sound Card:
Hard Drive (s):
Seagate HDBarracuda 1x 1TB 1x 250GB
Optical Drive (s):
LG (HD) GGCH20L / LG GH22NP20AUAA50B
Case / PSU:
Antec Sonata III & Earthwatts 500W
Dzesēšana:
Stock
Tīkla / Internets:
Gigabit LAN, FireWire & WG111v2
Monitor (s):
2 x Acer P193WAd
Operating System (s):
XP PRO x86/XP PRO x64/Win7 RC1 x64
Old Maijs 20, 2009, 13:36
Donors Group

Patiesā atbilde ir, ka nekāda faili paliek. Jebkuru citu operētājsistēmu kā Linux LiveCD varēs atgūt tos šķipsnu.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. "

Mana sistēma: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Motherboard:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB Patriot Extreme Performance
Graphics Card (s):
PNY 8800GTS 320MB
Sound Card:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Dzesēšana:
4x 120mm Yate-Loon + 200mm tops
Tīkla / Internets:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (s):
Windows XP + 7
Old Maijs 21, 2009, 05:03
New Member Group

thanks Carbon,

Instalēju XP pēdējā naktī. Laikā process jūs varat glabāt partions ka faili ir, ja jūs vēlaties, vai izdzēst un sāciet no jauna.

Man saglabāti tiem portatīvo vadīt un svītro partions par tīru šīfera

Labu darbu

Sveicieni
Brian
Old Maijs 21, 2009, 08:20
Donors Group

arī tad, kad izmēģinājumu beigušies jums vairs piekļuves kontroles paneli un slodzi citas funkcijas padarīt operētājsistēmu bezjēdzīgi. tas notika ar mani vienreiz

Mana sistēma: P * L * * Z * M *

Processor (s):
2.3GHz AMD
Motherboard:
Asus
RAM Operatīvā atmiņa:
1 GIG DDR
Graphics Card (s):
256mb G-force
Sound Card:
Sound Blaster 5,1
Hard Drive (s):
1-80GB 1-120GB WESTERN DIGITAL's
Optical Drive (s):
Pioneer DVD-RW
Case / PSU:
pasūtījuma gadījumā un 650W PSU
Dzesēšana:
DIY watercooling
Tīkla / Internets:
neapstrādāta 50MB
Monitor (s):
ACER 23 "(X233HB)
Operating System (s):
Vista Ultimate
Old Maijs 22, 2009, 09:27
Donors Group

Yeah jūs arī iegūt slodzi lietām, piemēram, taimeri et. pirms tā ļauj jums pieslēgties, vai kaut ko darīt ..

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.