![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Esmu nopircis jaunu Windows operētājsistēmu uzstādīt uz manu pc. Pašlaik man ir izmēģinājuma versija, kas sākas no 1 dienas laikā. Ja tas beidzas, un man nav saglabāti faili man uz ārējo cieto disku man zaudēt šo failu? Vai es varu nokļūt līdz šai failus, operētājsistēmas, ti, mūzikas failus, Excel un Word dokumenti uc Thanks in advance Brian |
|
| |||
| |||
| Tikko no ziņkārība, kāpēc tu tikai tiešsaistē Microsoft un samaksāt tos OS jūs izmantojat kā izmēģinājuma vietā iegādājoties citu? Anyways, vienkārši saglabājiet failus uz ārējo HD vai disku. Īsi sakot, ja jūs atstāt tos šajā datorā un instalējiet jaunu OS vairāk aug to jūs zaudēsiet tiem. Ja jūsu "jaunās" OS neietver birojā, lai gan, jūs nevarēsiet nepieejami Word vai Excel failu anyways. Citā gadījumā: ja Jums pašlaik ir Office 2007 (savā pētījumā OS), un atgriezties atpakaļ pie iepriekšējās Office versijas, pārliecinieties, vai saglabāt failus "par" iepriekšējo Office versiju. |
|
| |||
| |||
| Čau Nedomāja par to. Doh! (notiek line) Kas notiks, ja man nav saglabāt pirms tiesas failus tie būs beigušies? Vai es varēšu, lai saglabātu tos vispār? urravas Brian |
|
| |||
| |||
| Es neesmu 100% pārliecināts par manu nākamo paziņojumu, bet es esmu diezgan pārliecināts lol tāpēc šeit iet: Ja jūsu pētījuma beigām, jūs joprojām varēsiet ielādēt savā datorā, bet tas iet uz reģistrāciju ekrānu. Tur jūs varat nopirkt tiešsaistē un veic vienu jums pie veikalu atpakaļ. VAI, un šeit ir daļa es neesmu pārliecināts, ja esat iegādājies pats Windows versija, kas ir uz jūsu datora, jo tiesu (ti Home Premium uz jūsu datora, mājās piemaksu ailē) ieraksta aktivizācijas atslēgas kodu pie paketes iestrādāšanu vietā. Protams, nevar ievadīt taustiņu pie paketi un nogādājiet to atpakaļ lol, kā arī jūs varat lietot disku uz citu mašīnu, kā aktivizēšanas atslēgu nestrādās divreiz. |
|
| |||
| |||
| Ok paldies par padomiem. Es varētu nopirkt viens tiešsaistes par drošu Ir laba diena. Brian |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| You are right Bubba. Ja Jūs tikai tiešsaistē, samaksa par iedarbināšanu un iebrauc atslēgu tikai iegādājās, tas ļaus jums turpināt kā parasti, izņemot tas pieturas hassling jūs aktivizēšanas atslēgu vai maksājumu
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Patiesā atbilde ir, ka nekāda faili paliek. Jebkuru citu operētājsistēmu kā Linux LiveCD varēs atgūt tos šķipsnu.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| thanks Carbon, Instalēju XP pēdējā naktī. Laikā process jūs varat glabāt partions ka faili ir, ja jūs vēlaties, vai izdzēst un sāciet no jauna. Man saglabāti tiem portatīvo vadīt un svītro partions par tīru šīfera Labu darbu Sveicieni Brian |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| arī tad, kad izmēģinājumu beigušies jums vairs piekļuves kontroles paneli un slodzi citas funkcijas padarīt operētājsistēmu bezjēdzīgi. tas notika ar mani vienreiz
|
| |||
| |||
| Yeah jūs arī iegūt slodzi lietām, piemēram, taimeri et. pirms tā ļauj jums pieslēgties, vai kaut ko darīt ..
__________________ "Kāpēc viņi [PS3 Slim] stick ar NLO nolaišanās uz taisnstūra izskats --- Nilay Patel, Engadget Ep. 160 |