rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Jeśli mój Windows próbny wygasa i nie zostały zapisane moje pliki będę ich utracić na zawsze?

Reply

Narzędzia wątku
Old 20 maja 2009, 06:01
Nowe państwa grupy

I've zakupili nowy system operacyjny Windows, aby zainstalować na moim komputerze. Obecnie mam wersję próbną, w którym działa obecnie w 1 dzień. Jeśli tego zabraknie i nie zostały zapisane pliki muszę na zewnętrzny dysk twardy będzie zgubię tych plików? Czy mogę dostać się do tego pliki bez systemu operacyjnego, tj. Pliki muzyczne Excel i Word doc itp

thanks in advance

Brian
Old 20 maja 2009, 06:36
Grupa dawcy

Po prostu z ciekawości, dlaczego nie można pójść do firmy Microsoft w trybie online i zapłacić im za OS używanego jako procesu zamiast zakupu innego?

Anyways, wystarczy zapisać pliki na zewnętrzny dysk lub HD. W skrócie, jeśli zostawić je na komputer i zainstalować nowy system operacyjny w górę z nich będzie ich utracić. Jeśli "nowe" OS nie obejmuje urząd choć nie będzie w stanie accesss słowo lub Excel anyways. Innym, jeżeli: jeśli obecnie biura 2007 (w rozprawie OS) i reverting powrót do wcześniejszej wersji pakietu Office, należy upewnić się zapisać plików "jako" starszej wersji pakietu Office.
Old 20 maja 2009, 06:46
Nowe państwa grupy

Cześć

Nie myślę o tym. DOH! (będzie on-line)

Co się stanie, jeżeli nie zapisywać pliki przed rozprawą zabraknie? Czy będę mógł zapisać je na wszystkich?

wiwaty
Brian
Old 20 maja 2009, 07:31
Grupa dawcy

Nie jestem w 100%, czy o moich najbliższych, ale I'm pretty sure lol tak się tutaj: Jeśli zabraknie prób, nadal będzie można uruchomić na komputerze, ale idź do rejestracji ekranie. Nie możesz kupić on-line i podejmowania jednej masz w sklepie z powrotem. LUB, a tutaj jest część nie jestem pewny, jeśli kupił tę samą wersję systemu Windows, jak na komputerze jako procesu (np.: Home Premium na komputerze, Home Premium, w polu) wprowadzić kod aktywacji klucza off pakietu na miejscu. Oczywiście nie można wprowadzić klucz od pakietu i zabrać ją z powrotem lol, nie można korzystać z dysku na innym komputerze jako klucz aktywacji nie będzie działać dwukrotnie.
Old 20 maja 2009, 07:37
Nowe państwa grupy

Ok, dzięki za wskazówki. I mogą kupić jednej online jest bezpieczna

Have a good day.

Brian
Old 20 maja 2009, 12:44
Grupa dawcy

Masz rację Bubba.

Jeśli po prostu przejść do trybu online, zapłacić za aktywację i wprowadź klucz wystarczy, że kupił, to pozwoli Ci kontynuować, jak zwykle, oprócz tego, że przestaną być hassling za klucz aktywacji lub płatności
Old 20 maja 2009, 13:36
Grupa dawcy

Prawdziwą odpowiedzią jest, że nie, pliki pozostają niezmienione. Wszelkie inne systemy operacyjne, jak Linux livecd będzie mógł odzyskać je w razie potrzeby.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ".

My System: 日夏子

Procesor (y):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Płyta główna:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Pamięć RAM:
2GB Patriot Extreme Performance
Karta graficzna (y):
PNY 8800GTS 320MB
Karta dźwiękowa:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Chłodzenie:
4x yate-120mm + 200mm Loon górę
Sieć / Internet:
Qwest
Monitor (y):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (-y):
Windows XP + 7
Old 21 maja 2009, 05:03
Nowe państwa grupy

dzięki węgla,

Po zainstalowaniu XP z ubiegłej nocy. Podczas tego procesu można zachować partions, że pliki są, jeśli chcesz, lub usunąć i rozpocząć ponownie.

Uratowałem go na przenośny dysk i skreśla partions do czystej łupków

Dobra robota

Pozdrowienia
Brian
Old 21 maja 2009, 08:20
Grupa dawcy

również w przypadku, gdy zabraknie procesu nie można już dostęp do panelu sterowania i obciążenie innych funkcji tworzenia systemu operacyjnego bezużyteczne. stało się dla mnie raz

My System: P * L * A * Z * M * A

Procesor (y):
2.34GHZ podkręcona! Athlon64 3000 +
Płyta główna:
Asus
Pamięć RAM:
1.50 koncert ddr
Karta graficzna (y):
256mb pci G-force
Karta dźwiękowa:
Sound Blaster HD 5.1
Hard Drive (s):
1-80gb 1-120gb Western Digital's
Optical Drive (s):
Pioneer DVD-RW
Case / PSU:
przypadku niestandardowego i 650w PSU
Chłodzenie:
DIY radiator chłodzony powietrzem
Sieć / Internet:
Virgin 50Mbps
Monitor (y):
Acer 23 "(X233HB)
Operating System (-y):
Window 7 Ultimate
Old 22 maja 2009, 09:27
Grupa dawcy

Tak można również uzyskać obciążenia, jak i czasu. przed pozwala zalogować się, czy coś ..

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.