![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| I've zakupili nowy system operacyjny Windows, aby zainstalować na moim komputerze. Obecnie mam wersję próbną, w którym działa obecnie w 1 dzień. Jeśli tego zabraknie i nie zostały zapisane pliki muszę na zewnętrzny dysk twardy będzie zgubię tych plików? Czy mogę dostać się do tego pliki bez systemu operacyjnego, tj. Pliki muzyczne Excel i Word doc itp thanks in advance Brian |
|
| |||
| |||
| Po prostu z ciekawości, dlaczego nie można pójść do firmy Microsoft w trybie online i zapłacić im za OS używanego jako procesu zamiast zakupu innego? Anyways, wystarczy zapisać pliki na zewnętrzny dysk lub HD. W skrócie, jeśli zostawić je na komputer i zainstalować nowy system operacyjny w górę z nich będzie ich utracić. Jeśli "nowe" OS nie obejmuje urząd choć nie będzie w stanie accesss słowo lub Excel anyways. Innym, jeżeli: jeśli obecnie biura 2007 (w rozprawie OS) i reverting powrót do wcześniejszej wersji pakietu Office, należy upewnić się zapisać plików "jako" starszej wersji pakietu Office. |
|
| |||
| |||
| Cześć Nie myślę o tym. DOH! (będzie on-line) Co się stanie, jeżeli nie zapisywać pliki przed rozprawą zabraknie? Czy będę mógł zapisać je na wszystkich? wiwaty Brian |
|
| |||
| |||
| Nie jestem w 100%, czy o moich najbliższych, ale I'm pretty sure lol tak się tutaj: Jeśli zabraknie prób, nadal będzie można uruchomić na komputerze, ale idź do rejestracji ekranie. Nie możesz kupić on-line i podejmowania jednej masz w sklepie z powrotem. LUB, a tutaj jest część nie jestem pewny, jeśli kupił tę samą wersję systemu Windows, jak na komputerze jako procesu (np.: Home Premium na komputerze, Home Premium, w polu) wprowadzić kod aktywacji klucza off pakietu na miejscu. Oczywiście nie można wprowadzić klucz od pakietu i zabrać ją z powrotem lol, nie można korzystać z dysku na innym komputerze jako klucz aktywacji nie będzie działać dwukrotnie. |
|
| |||
| |||
| Ok, dzięki za wskazówki. I mogą kupić jednej online jest bezpieczna Have a good day. Brian |
|
| |||
| |||
| Masz rację Bubba. Jeśli po prostu przejść do trybu online, zapłacić za aktywację i wprowadź klucz wystarczy, że kupił, to pozwoli Ci kontynuować, jak zwykle, oprócz tego, że przestaną być hassling za klucz aktywacji lub płatności
__________________ "Dlaczego oni [PS3 Slim] trzymać z lądowania UFO na wygląd prostokąta" --- NILAY Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Prawdziwą odpowiedzią jest, że nie, pliki pozostają niezmienione. Wszelkie inne systemy operacyjne, jak Linux livecd będzie mógł odzyskać je w razie potrzeby.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| dzięki węgla, Po zainstalowaniu XP z ubiegłej nocy. Podczas tego procesu można zachować partions, że pliki są, jeśli chcesz, lub usunąć i rozpocząć ponownie. Uratowałem go na przenośny dysk i skreśla partions do czystej łupków Dobra robota Pozdrowienia Brian |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| również w przypadku, gdy zabraknie procesu nie można już dostęp do panelu sterowania i obciążenie innych funkcji tworzenia systemu operacyjnego bezużyteczne. stało się dla mnie raz
|
| |||
| |||
| Tak można również uzyskać obciążenia, jak i czasu. przed pozwala zalogować się, czy coś ..
__________________ "Dlaczego oni [PS3 Slim] trzymać z lądowania UFO na wygląd prostokąta" --- NILAY Patel; Engadget Ep. 160 |