menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operačné systémy Windows

Register

Ak moje skúšobnej Windows končí a já se nevyrúbia moje súbory budem navždy stratiť?

Reply

Thread Tools
Old 20. mája 2009, 06:01
Nový člen skupiny

Som si kúpila nový operačný systém Windows pre inštaláciu na svojom PC. V súčasnej dobe mám skúšobnú verziu, na ktoré beží v rámci 1 dňa. Ak túto vyčerpá a mám nie sú uložené súbory Potřebuji na externý pevný disk budem strácať tie súbory? Môžem získať k tomuto súbory bez operačného systému, tj Hudobné súbory Excel a Word docs etc

Thanks in advance

Brian
Old 20. mája 2009, 06:36
Darcu Skupina

Len tak zo zvedavosti, prečo nie je jenom online na microsoft a zaplatiť im za OS, ktorý používate ako testovacie miesto nákupu iného?

Tak ako tak, stačí ukladať súbory na externý disk alebo HD. Stručne povedané, ak sa necháte na nich, že počítače a nainštalovať nový OS nad hornou z nich stratíte je. Pokiaľ váš "nový" OS nezahŕňa kancelárske keď nebudete schopní prístup slovo alebo excel súbory, tak ako tak. Ďalším ak: ak máte v súčasnosti úrad 2007 (vo svojej štúdii OS) a návrat späť k predchádzajúcej verzii balíka Office, uistite sa, že ste-li uložiť súbory "ako" staršiu verziu balíka Office.
Old 20. mája 2009, 06:46
Nový člen skupiny

Nazdar

Čo myslíte, že o tom. Solmizační slabiky! (ide o riadok)

Čo sa stane Ak neušetřím súbory pred skúšobné jazdy von? Budem mať možnosť uložiť ich na všetkých?

na zdravie
Brian
Old 20. mája 2009, 07:31
Darcu Skupina

I'm not 100% istí moju ďalšie vyhlásenie, ale som si istá, že lol tak tu je: Ak je vaša skúšobné jazdy, tie budú mať stále možnosť spustenia počítača, ale pôjde o registrácii obrazovky. Tu môžete zakúpiť on-line a brať na jednej máš v obchode späť. Alebo, a tu je súčasťou nejsem si istý, ak ste kúpil rovnakú verziu Windows, ak je na vašom počítači ako proces (tj: Home Premium na vašom počítači, Home Premium v krabici) zadaní aktivačného kľúča kód z balíčka do priestoru poskytované. Samozrejme nie je možné zadať kľúčové z balíka A vziať späť lol, ani sa môžete použiť disk na inom stroji ako aktivačný kľúč nebude pracovať dvakrát.
Old 20. mája 2009, 07:37
Nový člen skupiny

Ok vďaka za tipy. I môžete kúpiť na jednej online za bezpečné

Hezký den.

Brian
Old 20. mája 2009, 12:44
Darcu Skupina

Máš pravdu Bubba.

Ak ste práve online, zaplatí za aktiváciu a zadať kľúč ktorý ste práve kúpili, je vám umožnia vykonávať ako zvyčajne, s výnimkou, že sa zastaví hassling ste aktivačný kľúč alebo platobnej
Old 20. mája 2009, 13:36
Darcu Skupina

Skutočnú odpoveďou je, že nie, súbory zostanú. Akýkoľvek iný operačný systém ako Linux LiveCD bude môcť vymáhať v štipku.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. "

Môj systém: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01GHz
Základná doska:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Pamäť RAM:
2GB Patriot Extreme Výkon
Grafické karty (s):
PNY 8800GTS 320mb
Zvuková karta:
Sound Blaster XtremeGamer 7,1
Pevný disk (y):
80 GB + 500 GB
Optická mechanika (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 +620 W Aerocool zeroDBA
Chladenie:
4x 120 mm Yate Loon-top + 200 mm
Sieť / Internet:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operačný systém (y):
Windows XP + 7
Old 21. mája 2009, 05:03
Nový člen skupiny

vďaka Carbon,

Nainstaloval som XP posledná noc. Počas tohto procesu si môžete ponechať partions, že súbory sú v prípade, že chcete, alebo vymazať a začať odznova.

Zachránil som im prenosný disk a vypustila partions pre čisté konto

Dobrá práca

Pozdravy
Brian
Old 21. mája 2009, 08:20
Darcu Skupina

aj keď proces beží mimo môžete už prístup k ovládaciemu panelu a zaťaženie iných prvkov, ktorý operačný systém k ničomu. to sa mi stalo raz

Môj systém: P * L * A * Z * M * A

Processor (s):
2.34GHZ přetaktování! Athlon64 3000 +
Základná doska:
Asus
Pamäť RAM:
1,50 koncert DDR
Grafické karty (s):
256MB PCI G-Force
Zvuková karta:
Sound Blaster 5.1 HD
Pevný disk (y):
1-80GB 1-120gigabajt Western Digital to
Optická mechanika (s):
Pioneer DVD-RW
Case / PSU:
vlastné veci & 650W PSU
Chladenie:
diy vzduchom chladený chladič
Sieť / Internet:
panna 50Mbps
Monitor (s):
Acer 23 "(X233HB)
Operačný systém (y):
Okná 7 Ultimate
Old 22. mája 2009, 09:27
Darcu Skupina

Áno aj vy dostanete zaťaženia veci ako merače et. pred tým, než vám umožňuje prihlásiť, alebo robiť čokoľvek ..
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.