мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уиндоус Оператинг Сыстемс

Register

Ако је моја Уиндоус истекне триал и ја нисам моје датотеке сачуване ћу их заувек изгубити?

Reply

Тхреад Тоолс
Old 20 сви 2009, 06:01
Нови члан групе

Default Ако је моја Уиндоус истекне триал и ја нисам моје датотеке сачуване ћу их заувек изгубити?

Ја сам купио нови оперативни систем Уиндоус инсталирате на мом рачунару. Тренутно сам на пробну верзију која нестане у року од 1 дана. Ако то нестане, а ја се не чувају датотеке Требам на спољном врстом диску ћу изгубити ове датотеке? Могу ли доћи до овог слика без оперативног система, односно музичких датотека Ексцел и Уорд документе и сл

Тханкс ин адванце

Брајан
Old 20 сви 2009, 06:36
Донаторска Група

Default Ако је моја Уиндоус истекне триал и ја нисам моје датотеке сачуване ћу их заувек изгубити?

Довољно је из знатижеље, зашто није једноставно отићи онлине корпорацији Мицрософт и плаћати их за ОС користите као суђење уместо куповине другог?

Аныуаыс, само чување датотека на спољни ХД или диск. Укратко, ако сте их оставити на том рачунару и инсталирате нови ОС преко врха их изгубићете их. Ако је ваш "нови" ОС не укључују канцеларијске ипак, нећете бити у могућности да аццессс Реч или Ексцел датотека аныуаыс. Друга ако: ако тренутно имају оффице 2007 (у свом суђењу ОС) и ревертинг повратак на старију верзију система Оффице, проверите да ли сте сачували датотеке "као" старију верзију система Оффице.
Old 20 сви 2009, 06:46
Нови члан групе

Бок

Зар не мислиш о томе. ДОХ! (одлазак на линију)

Шта ће се десити ако не чување датотеке пре суђења рунс вањска страна? Хоћу ли бити у стању сте их уопште?

живели
Брајан
Old 20 сви 2009, 07:31
Донаторска Група

Нисам 100% сигуран о мојој следећу изјаву, ипак Им 'згодан сигуран лол па овде иде: Ако је ваш триал рунс оут, и даље ћете бити у могућности за чизма твој рачунар али ће ићи на екрану за регистрацију. Ту можете купити он лине и предузети оне коју је добио у трговини назад. ОР, и овде је део нисам сигуран и, уколико сте купили исту верзију система Уиндоус како је на вашем рачунару као суђење (нпр: Хоме Премиум на вашем рачунару, Хоме Премиум у кутији) откуцајте Активација Кључ кодова офф пакет у простор. Наравно да не можете ући у кључ од пакета и однети га натраг лол, не можете да користите диск на другом машини, као кључ за активирање неће радити два пута.
Old 20 сви 2009, 07:37
Нови члан групе

Ок хвала за савете. Можда ћу купити један онлине бити сигуран

Имати добар дан.

Брајан
Old 20 сви 2009, 12:44
Донаторска Група

У праву сте буббле.

Ако сте управо иде онлине, платите за активирање и унесите кључ који сте управо купили, она ће вам носити као и обично, осим да ће престати хасслинг вам за активација кључ или плаћање
Old 20 сви 2009, 13:36
Донаторска Група

Стварност одговор је да нема, датотеке остају. Било који други оперативни систем као што је Линукс ливецд моћи ће оздравити их у случају крајње нужде.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. "

Мы Сыстем: 日夏子

Процесор (и):
Цоре 2 Дуо Е6400 2,13 -> 3.01гхз
Матичне плоче:
МСИ П6Н сли Платинум ЛГА 775
РАМ меморија:
2ГБ Патриот Екстреме Перформанце
Графичка картица (е):
ПНЫ 8800ГТС 320МБ
Соунд Цард:
Соунд Бластер Кстремегамер 7,1
Тврди диск (и):
80ГБ + 500ГБ
Оптички погон (е):
2кс САТА
Цасе / псу:
Антец 900 + 620У Аероцоол зероДБА
Хлађење:
4кс-120мм Ыате шуњало + 200мм топ
Нетуорк / Интернет:
Куест
Монитор (е):
Делл 22 "С2209У (1920кс1080)
Оперативни систем (е):
Уиндоус КСП + 7
Old 21 сви 2009, 05:03
Нови члан групе

хвала угљеника,

ЈА инсталиран КСП синоћ. Током процеса можете држати партионс да се датотеке налазе се у, ако желите, или избрисати и почети поново.

Сачувани сам им да преносни диск и избрисати партионс за чист шкриљевац

Добро дело

Поздрави
Брајан
Old 21 сви 2009, 08:20
Донаторска Група

и када је суђење понестане вам се више не може приступити цонтрол панел и оптерећења других функција израду оперативног система бескорисно. то ми се догодило једном

Мы Сыстем: П * Л * А * З * М * А

Процесор (и):
2.3ГхЗ АМД
Матичне плоче:
Асус
РАМ меморија:
1 чезе ДДР
Графичка картица (е):
256МБ Г-форце
Соунд Цард:
звук Бластер 5,1
Тврди диск (и):
1-80гб 1-120гб западном дигитални'с
Оптички погон (е):
Пионеер-ова ДВД-РУ
Цасе / псу:
цустом цасе & 650у псу
Хлађење:
ДИЫ уатерцоолинг
Нетуорк / Интернет:
девице, 50мб
Монитор (е):
Ацер 23 "(Кс233ХБ)
Оперативни систем (е):
Виста Ултимате
Old 22 сви 2009, 09:27
Донаторска Група

Да ли добити оптерећења ствари попут времена ет. пре него што вам омогућава да се пријавите или ништа учинити ..

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Да ли је могуће претворити ИДЕ диск на САТА и не губите све податке имгацху Дривес & Измјењиви медији 1 10. јуна 2009 10:20
Нортон 360 истекну у 3 дана Демтсцхук Вирус, Спыуаре и безбедност 9 1 мај 2009 11:41
Траје заувек за прозоре како покренути тхингие2 Уиндоус Оператинг Сыстемс 11 24 децембар 2008 15:19
Помоћ! Уиндоус узимајући заувек за учитавање карен45 Уиндоус Оператинг Сыстемс 5 27 јануар 2008 14:01
ПЦ изгледа да 'изгубити' када ХДД УСБ поуеред офф Францо50 Дривес & Измјењиви медији 2 8 децембар 2007 18:18
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц