![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Ја сам купио нови оперативни систем Уиндоус инсталирате на мом рачунару. Тренутно сам на пробну верзију која нестане у року од 1 дана. Ако то нестане, а ја се не чувају датотеке Требам на спољном врстом диску ћу изгубити ове датотеке? Могу ли доћи до овог слика без оперативног система, односно музичких датотека Ексцел и Уорд документе и сл Тханкс ин адванце Брајан |
|
| |||
| |||
| Довољно је из знатижеље, зашто није једноставно отићи онлине корпорацији Мицрософт и плаћати их за ОС користите као суђење уместо куповине другог? Аныуаыс, само чување датотека на спољни ХД или диск. Укратко, ако сте их оставити на том рачунару и инсталирате нови ОС преко врха их изгубићете их. Ако је ваш "нови" ОС не укључују канцеларијске ипак, нећете бити у могућности да аццессс Реч или Ексцел датотека аныуаыс. Друга ако: ако тренутно имају оффице 2007 (у свом суђењу ОС) и ревертинг повратак на старију верзију система Оффице, проверите да ли сте сачували датотеке "као" старију верзију система Оффице. |
|
| |||
| |||
| Бок Зар не мислиш о томе. ДОХ! (одлазак на линију) Шта ће се десити ако не чување датотеке пре суђења рунс вањска страна? Хоћу ли бити у стању сте их уопште? живели Брајан |
|
| |||
| |||
| Нисам 100% сигуран о мојој следећу изјаву, ипак Им 'згодан сигуран лол па овде иде: Ако је ваш триал рунс оут, и даље ћете бити у могућности за чизма твој рачунар али ће ићи на екрану за регистрацију. Ту можете купити он лине и предузети оне коју је добио у трговини назад. ОР, и овде је део нисам сигуран и, уколико сте купили исту верзију система Уиндоус како је на вашем рачунару као суђење (нпр: Хоме Премиум на вашем рачунару, Хоме Премиум у кутији) откуцајте Активација Кључ кодова офф пакет у простор. Наравно да не можете ући у кључ од пакета и однети га натраг лол, не можете да користите диск на другом машини, као кључ за активирање неће радити два пута. |
|
| |||
| |||
| Ок хвала за савете. Можда ћу купити један онлине бити сигуран Имати добар дан. Брајан |
|
| |||
| |||
| У праву сте буббле. Ако сте управо иде онлине, платите за активирање и унесите кључ који сте управо купили, она ће вам носити као и обично, осим да ће престати хасслинг вам за активација кључ или плаћање
__________________ "Зашто су чинили [пс3 Танак] штапа са НЛО слетање на правоугаоник изгледа" --- Нилаы Пател; Енгадгет Проески. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Стварност одговор је да нема, датотеке остају. Било који други оперативни систем као што је Линукс ливецд моћи ће оздравити их у случају крајње нужде.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| хвала угљеника, ЈА инсталиран КСП синоћ. Током процеса можете држати партионс да се датотеке налазе се у, ако желите, или избрисати и почети поново. Сачувани сам им да преносни диск и избрисати партионс за чист шкриљевац Добро дело Поздрави Брајан |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| и када је суђење понестане вам се више не може приступити цонтрол панел и оптерећења других функција израду оперативног система бескорисно. то ми се догодило једном
|
| |||
| |||
| Да ли добити оптерећења ствари попут времена ет. пре него што вам омогућава да се пријавите или ништа учинити ..
__________________ "Зашто су чинили [пс3 Танак] штапа са НЛО слетање на правоугаоник изгледа" --- Нилаы Пател; Енгадгет Проески. 160 |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Да ли је могуће претворити ИДЕ диск на САТА и не губите све податке | имгацху | Дривес & Измјењиви медији | 1 | 10. јуна 2009 10:20 |
| Нортон 360 истекну у 3 дана | Демтсцхук | Вирус, Спыуаре и безбедност | 9 | 1 мај 2009 11:41 |
| Траје заувек за прозоре како покренути | тхингие2 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 11 | 24 децембар 2008 15:19 |
| Помоћ! Уиндоус узимајући заувек за учитавање | карен45 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 5 | 27 јануар 2008 14:01 |
| ПЦ изгледа да 'изгубити' када ХДД УСБ поуеред офф | Францо50 | Дривес & Измјењиви медији | 2 | 8 децембар 2007 18:18 |
| Тхреад Тоолс | |
| |