![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Yeni bir Windows PC üzerine kurmak için işletim sistemi satın ettik. Şu anda hangi 1 gün tükenirse bir deneme sürümü var. Bu çalışır çıkışı ve ben bu dosyaların kaybedecek bir harici sabit disk üzerinde gereken dosyaları kaydedilmez var mı? Bu dosya için bir işletim sistemi olmadan yani müzik dosyaları ve kelime belgeler vb Excel alabilir miyim şimdiden teşekkürler Brian |
|
| |||
| |||
| Sadece meraktan, neden sadece Microsoft online gitti ve yerine başka bir satın alma bir deneme olarak kullanıyorsanız OS için ödeme? Zaten, sadece harici bir HD veya diske dosyalarınızı kaydedin. Kısacası, eğer bilgisayar bunları bırakıp onları onları kaybedersiniz üzerine yeni işletim sistemi kurmak. Eğer "yeni" OS rağmen, bu kelime erişmesi veya dosyaları zaten geçmek mümkün olmayacaktır ofisi dahil değildir. Bir başka varsa, şu anda deneme OS () ve ofis 2007 var arka ofisi önceki bir sürümüne geri olduğundan emin "" olarak görev önceki sürümü dosyaları kaydedin. |
|
| |||
| |||
| Merhaba Sanıyorsun değil mi dersin. DOH! (satır devam) Eğer deneme önce dosyalar yok ne olacak biterse? Ben onları kurtarmak için mi? peynir Brian |
|
| |||
| |||
| Ben% 100 sonraki beyanı hakkında emin değilim, ama emin lol işte PRETTY yaşıyorum gider: Eğer deneme, yine de açılış için bilgisayarınızı mümkün olacaktır aşarsa ancak kayıt ekran gider. Burada iki satır almak ve çekmek bundan deposu arkasında var. VEYA ve ben emin değilim bölümü, eğer Windows olarak makinesi üzerinde bir deneme olduğu gibi aynı sürümünü satın aldı (örn: Home Premium Makinenize kutuya, ev sigorta primi) Etkinleştirme Anahtarı kodu girin paketi alan içine kapalı verilmiştir. Elbette CAN'T paketi kapatma tuşuna girin ve geri lol al, ne de başka bir makinede iki kez çalışmayacaktır Etkinleştirme anahtarı olarak diski kullanabilirsiniz. |
|
| |||
| |||
| Ipuçlarını için Tamam teşekkürler. Olmak için bir çevrimiçi satın olabilir kasası İyi günler. Brian |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Haklısın Bubba vardır. Eğer çevrimiçi bir etkinleştirme için ödeme ve sadece satın anahtarı, bu size her zamanki gibi devam sağlayacak girin git dışında bir etkinleştirme anahtarı veya ödeme için hassling durur
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Gerçek cevap bu, dosyalar kalır ise. Linux LiveCD gibi diğer işletim sistemi bir çimdik onları kurtarmamız mümkün olacaktır.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| teşekkür Karbon, Dün gece XP yüklü. Bu dosyaları olan partions devam edebilirsiniz süreci boyunca, eğer isterseniz, ya da silmek ve tekrar başlamak. Bir taşınabilir sürücü için kaydedilmiş ve partions silindi mazisi temiz için İyi çalışmalar Saygılar Brian |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ayrıca deneme çıkışı sizi artık erişim kontrol paneli ve diğer özellikler işletim sistemi işe yaramaz hale bir yük çalışır. bana bir kere oldu
|
| |||
| |||
| Evet de zamanlayıcılar et gibi şeylerin bir yük almak. önce size veya herhangi bir şey .. yapmak giriş sağlar
__________________ "Neden [PS3 Slim yaptılar] bir dikdörtgen göz üzerinde UFO iniş" sopa ile --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |