![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я купив нову операційну систему Windows для установки на моєму комп'ютері. Зараз у мене є демо-версії, на якій закінчується протягом 1 дня. Якщо це працює, і я не збережені файли, мені потрібно на зовнішньому жорсткому диску Чи збережеться ці файли? Чи можу я отримати на це файли без операційної системи, наприклад музичні файли Excel і слово "Документи і т.д. Спасибо заранее Brian |
|
| |||
| |||
| Просто з цікавості, то чому б вам не піти до Microsoft онлайн і оплатити їх на ОС ви використовуєте в якості випробувального замість купівлі іншого? У будь-якому випадку, просто зберегти файли на зовнішні HD або диска. Одним словом, якщо ви залишите їх на комп'ютері та встановити нову ОС поверх них ви втратите їх. Якщо ваш "новий" ОС не включати офіси, хоча, ви не зможете Accesss слово або Excel файлах так чи інакше. Інший, якщо: якщо у вас Office 2007 (в ОС суду) і повертаємося назад на більш ранню версію Office, переконайтеся, що ви збережете файли "як" ранніх версій офісу. |
|
| |||
| |||
| Привіт Не думали про це. Doh! (катання на лінію) Що трапиться, якщо я не зберігайте файли перед судом закінчуються? Чи зможу я, щоб зберегти їх на всіх? ура Brian |
|
| |||
| |||
| Я не впевнений на 100% приблизно мого наступного виступу, але я впевнений LOL таким ось: Якщо суд закінчиться, ви все одно зможете завантажитися ваш комп'ютер, але це піде на реєстрацію екрані. Там ви можете або самі купити в он-лайн і прийняти той, який ви отримали в магазин назад. АБО, і тут є частиною я не впевнений, якщо ви купили ту ж версію Windows як на вашому комп'ютері судового розгляду (тобто: Home Premium на вашій машині, Home Premium в комплекті), введіть код ключа активації Off пакет у полі. Звичайно, ви можете НЕ ввести ключ від пакету і взяти його назад LOL, ні ви можете використовувати диск на іншій машині як ключ активації не буде працювати в два рази. |
|
| |||
| |||
| Ок спасибі за поради. Я можу купити одну онлайн бути безпечним Мають гарний день. Brian |
|
| |||
| |||
| Ви маєте рацію Bubba. Якщо ви просто з'являється в мережі, платити за активацію та введіть цей ключ ви тільки що купили, він дозволить вам проводити як звичайно, якщо не зупинити hassling за ключ активації або платіж
__________________ "Чому вони [PS3 Slim] палицю з посадки НЛО у формі прямокутника на погляд" --- Nilay Патель; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Реальний відповідь, що ні, файли зберігаються. Будь-який інший операційною системою Linux LiveCD зможе відновити їх у крайньому випадку.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Завдяки Carbon, Я встановив XP минулої ночі. У ході цього процесу можна тримати partions, що файли, якщо ви хочете, або видалити і почати заново. Я зберіг їх в портативний накопичувач і вилучив partions для чистого листа Гарна робота Привіт Brian |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Крім того, коли суд закінчується ви можете втратити доступ до панелі управління і навантаження інших особливостей рішень операційна система марна. Це трапилося зі мною одного разу
|
| |||
| |||
| Та ви також отримаєте навантаження таких речей, як таймери ET. перш ніж він дозволяє увійти в щось робити ..
__________________ "Чому вони [PS3 Slim] палицю з посадки НЛО у формі прямокутника на погляд" --- Nilay Патель; Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Чи можна перетворити дисків IDE та SATA, щоб не втратити все дані | imgachu | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 1 | 10 червня 2009 10:20 |
| Нортон 360 Термін дії завершується через 3 днів | Demtschuk | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 9 | 1 травня 2009 11:41 |
| Бере назавжди для Windows, щоб запустити | thingie2 | Операційні системи Windows | 11 | 24 грудня 2008 15:19 |
| Допомога! Windows беручи назавжди навантаження | karen45 | Операційні системи Windows | 5 | 27 січня 2008 14:01 |
| PC здається, "втрачають" USB HDD При вимкненому | Franco50 | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 2 | 8 грудня 2007 18:18 |
| Різьба Інструменти | |
| |