![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здрасти, Тук е моят проблем. Един приятел започна мейл в моя COMP и има вирус в него. Свалих AVG и помислих, че е няма. Той не е бил. Така че аз отидох и купих Avanquest systemsuite 8. Сложих на диска и започва да се следват указанията, а сега аз арго дори начално ми система. Аз в лаптопа ми се опитва да проумея мой проблем на другия ми COMP .. отколкото толкова много за всяко помогне ..... |
|
| |||
| |||
| Цитат:
|
|
| |||
| |||
| Цитат:
Точно това се случи. Сложих на CD и тя започнала да му направя нещо. той каза, че ще се наложи да рестартирате което автоматично го направих. Сега е свикнал обувка и тя остава в синьо avanquest екран |
|
| |||
| |||
| Цитат:
това е, което се случи ... Сложих на CD и той не му нещо ... след това автоматично се възобновява на COMP Сега Im остана върху син avanquest екран отколкото толкова много |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Включете компютъра, натиснете F8 всяка втора или така, докато не видите менюто на екрана.
| |||
| |||
| Цитат:
Съжаляваме приучавам рестартира дори в безопасен режим .... Не и по никакъв начин ..... |
|
| |||
| |||
| Тогава е време да получите XP CD и направи ремонт. Обувка от CD и изберете втори ремонт опция. |
|
| |||
| |||
| Цитат:
Когато аз купих COMP, втора ръка, тя не дойде W / на CD ... какъвто и да е начин да се получи един часа онлайн ....... |