![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Nazdar, Zde je můj problém. A přítel otevřel e-mail na můj comp a má virus na to. I staľené AVG a myslela, že to byla pryč. Nebylo. Tak jsem šel a koupil Avanquest SystemSuite 8. I dal CD a začali postupovat podle pokynů a teď dokonce i cant boot do mého systému. I na mém notebooku se snaží zjistit, můj problém na mé ostatní comp .. díky moc za pomoc ..... |
|
| |||
| |||
| Citace:
|
|
| |||
| |||
| Citace:
přesně to, co se stalo. I dal cd a začala dělat jeho věc. jí řekl, že by musel restartovat, který je automaticky udělal. Nyní je zvyklý naběhnout a pobyty na modrou obrazovku avanquest |
|
| |||
| |||
| Citace:
to je to, co se stalo ... I dal CD a je to jeho věc ... Poté se automaticky restartuje se comp Nyní Im přilepená na modré obrazovce avanquest díky moc |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zapněte PC, stiskněte klávesu F8 každý druhý, nebo tak, až se zobrazí menu.
| |||
| |||
| Citace:
Omlouváme zvyklý restart ani v nouzovém režimu .... Ne v každém režimu ..... |
|
| |||
| |||
| Pak je na čase dostat XP CD, a provést opravu. Boot z disku CD-ROM a vyberte druhá možnost opravy. |
|
| |||
| |||
| Citace:
Když jsem koupil comp, z druhé ruky, že nepřišel w / CD ... jakýmkoli způsobem dostat online ....... |