![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σου, Εδώ είναι το πρόβλημά μου. Ένας φίλος άνοιξε ένα email μου comp και έχεις έναν ιό σε αυτό. I τηλεφορτωθούν AVG και νόμιζα ότι είχε φύγει. Δεν ήταν. Οπότε πήγα και αγόρασα Avanquest systemsuite 8. Έβαλα το CD και άρχισαν να ακολουθούν τις οδηγίες και τώρα ακόμη επίκλισης εκκίνησης μέχρι το σύστημά μου. Ι για το φορητό υπολογιστή μου, προσπαθώ να καταλάβω το πρόβλημά μου σχετικά με τις άλλες μου υποχρ .. thanx τόσο πολύ για οποιαδήποτε βοήθεια ..... |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
|
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
τι ακριβώς συνέβη. Έβαλα το cd και σε αυτό άρχισε να κάνει το πράγμα. δήλωσε ότι θα χρειαστεί να επανεκκινήσετε που έκανε αυτόματα. τώρα που συνηθίζει εκκίνησης μέχρι και παραμένει σε μπλε οθόνη Avanquest |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Θέλω να σας ευχαριστήσω για τη βοήθειά μου .... ![]() thanx |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
ότι είναι ό, τι συνέβη ... Έβαλα το CD και το έκανε το πράγμα ... τότε αυτόματα επανεκκίνηση της ΜΥΔ Im κολλήσει τώρα σε μπλε οθόνη Avanquest thanx τόσο |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ενεργοποιήστε τον υπολογιστή, πατήστε το πλήκτρο F8, κάθε δεύτερο περίπου μέχρι να δείτε ένα μενού της οθόνης.
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Λυπούμαστε συνηθίζει ακόμη επανεκκίνηση σε ασφαλή λειτουργία .... Δεν σε οποιοδήποτε μέσο ..... |
|
| |||
| |||
| Στη συνέχεια ήρθε η ώρα να πάρετε το CD XP και να κάνουν την επισκευή. Εκκίνηση από το CD και επιλέξτε το δεύτερος επιλογή επισκευής. |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Όταν αγόρασα το comp, δεύτερη πλευρά, που δεν ενέπιπτε, w / το CD ... κανένα τρόπο να πάρουν ένα online ....... |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Θάλασσα ήχου | dudeinmud | Ήχος, Ηχεία & MP3 Players | 1 | 4ο Σεπ 2008 03:54 |
| Πληκτρολόγιο θάλασσα | ashaiba | Γενική Συζήτηση Hardware | 9 | 8η Μαρ 2008 16:31 |
| Τα έκανα θάλασσα για CompizFusion | ashaiba | Linux & Εναλλακτικές OS | 1 | 1η Μαρ 2008 05:31 |
| Startuplite messed μου μέχρι | madcows7 | Γενικά Λογισμικό Chat | 10 | 6 Φεβ 2008 12:55 |
| Εγκατεστημένοι Νέα AIM, θάλασσα Everything | laxinboi37 | E-mail, IM & VoIP Συζήτηση | 1 | 1η Ιαν. 2008 16:51 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |