![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bok, Ovdje je moj problem. Prijatelj otvorena e-mail na moj comp i dobio virus na njega. Ja preuzimanje datoteka AVG i pomislio da je otišao. To je bio ne. Pa sam otišao i kupio Avanquest systemsuite 8. I stavite CD u i počeo slijediti upute i sad ja licemjerje ravan čizma gore moj sistem. Ja na moj laptop pokušavajući odgonetnuti moj problem na moj drugi comp .. Hvala toliko za bilo kakvu pomoć ..... |
|
| |||
| |||
| Quote:
|
|
| |||
| |||
| Quote:
točno što se dogodilo. Ja stavim cd i počelo da njegova stvar. on je rekao da bi za ponovno koja je automatski napravio. Sada je navika čizma gore i da ostane na plavom ekranu avanquest |
|
| |||
| |||
| Quote:
to je ono što se desilo ... I stavite CD u to učinio i njegova stvar ... onda će se automatski ponovo pokrenuti na comp Sada Im zaglavi na plavom zaslonu avanquest Thanx so much |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Uključite računalo, pritisnite tipku F8 ili svaki drugi, tako sve dok ne vidite izbornik zaslona.
| |||
| |||
| Quote:
Žao mi je navika i ponovno podizanje sustava in siguran način .... Ni na koji način ..... |
|
| |||
| |||
| Tada je vrijeme da se XP CD-a i obaviti popravak. Boot s CD-a, a zatim odaberite drugi repair opciju. |
|
| |||
| |||
| Quote:
Kad sam kupio comp, second hand, on nije došao w / CD-a ... bilo koji način da dobijete jedan online ....... |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Messed up zvuka | dudeinmud | Zvuk, Speakers & MP3 Playeri | 1 | 4. Sep 2008 03:54 |
| Keyboard messed up | ashaiba | General Hardware Chat | 9 | 8. ožujak 2008 16:31 |
| I messed up na CompizFusion | ashaiba | Linux OS i alternativna | 1 | 1. ožujak 2008 05:31 |
| Startuplite messed me up | madcows7 | Općenito Software Chat | 10 | 6. veljača 2008 12:55 |
| Instalirani Novi AIM, Messed Up Sve | laxinboi37 | Email, VoIP & IM Razgovor | 1 | 1. siječanj 2008 16:51 |
| Thread Tools | |
| |