![]() |
|
| |||
| |||
| הי, הנה הבעיה שלי. חבר פתחה הדוא"ל שלי comp וקיבלתי וירוס על זה. אני הורדתי את ממוצע וחשבתי שזה נעלם. זה לא היה. אז הלכתי קניתי Avanquest systemsuite 8. שמתי את התקליטור ב והתחלתי לעקוב אחרי ההוראות ועכשיו אני אפילו צביעות לי את אתחול המערכת. אני על הנייד שלי מנסה להבין את הבעיה שלי על אחרים comp .. thanx so much for any help ..... |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
|
|
| |||
| |||
| ציטוט:
מה בדיוק קרה. שמתי את התקליטור ב והוא התחיל לעשות את הדבר. היא אמרה שזה יהיה צורך להפעיל מחדש, אשר עשה את זה באופן אוטומטי. עכשיו זה האתחול הרגל למעלה והוא נשאר בבית avanquest מסך כחול |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
זה מה שקרה ... שמתי את התקליטור ב והוא עשה את הדבר הזה ... אחר כך הוא מחדש באופן אוטומטי את comp עכשיו Im תקועה על מסך כחול avanquest thanx so much |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| הפעל את המחשב, הקש על F8 כל שנייה או כל כך עד שאתה רואה תפריט המסך.
| |||
| |||
| ציטוט:
סליחה wont אפילו לאתחל במצב בטוח .... לא בכל מצב ..... |
|
| |||
| |||
| אז הגיע הזמן לקחת את XP לכונן החוצה ולעשות תיקון. אתחול מהתקליטור ובחר שנייה אפשרות לתקן. |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
כשקניתי את comp, יד שניה, זה לא בא W / תקליטור ... בכל דרך להגיע מקוון אחד ....... |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| Messed up קול | dudeinmud | סאונד, רמקולים נגני MP3 & | 1 | 4 ספטמבר 2008 03:54 |
| לוח מקשים messed up | ashaiba | כללי חומרה צ 'אט | 9 | 8 מרץ 2008 16:31 |
| אני messed על CompizFusion | ashaiba | מערכת ההפעלה Linux & אלטרנטיבי | 1 | ב -1 מרץ 2008 05:31 |
| Startuplite messed אותי | madcows7 | כללי תוכנות צ 'אט | 10 | 6 פבואר 2008 12:55 |
| הותקן חדשה של AIM, Messed הכל למעלה | laxinboi37 | דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion | 1 | ב -1 ינואר 2008 16:51 |
| שרשרת כלים | |
| |