![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Labas, Čia yra mano problema. Draugas atvėrė laišką į mano comp ir gavo virusas jį. I downloaded AVG ir manė, kad dingo. Jis buvo ne taip. Todėl aš ir nusipirkau Avanquest systemsuite 8. Įdėti CD ir pradėjo sekti nurodymus ir dabar aš net cant boot up my sistema. I mano nešiojamas bando išsiaiškinti mano problema mano kiti comp .. Thanx so much for any help ..... |
|
| |||
| |||
| Citata:
|
|
| |||
| |||
| Citata:
tiksliai, kas atsitiko. Įdėti cd ir ji pradėjo daryti savo dalyką. teigiama, kad ji turės iš naujo kuri automatiškai padarė. Now it wont boot up ir ji lieka prie mėlynos Avanquest ekranas |
|
| |||
| |||
| Citata:
kad tai atsitiko ... Įdėti CD ir ji jo dalykas ... tada automatiškai vėl COMP dabar Im stuck on Blue Avanquest ekranas thanx so much |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Įjunkite kompiuterį, paspauskite F8, kas antrą ar taip, kol pamatysite meniu ekrane.
| |||
| |||
| Citata:
Atsiprašome papratimas paleisti net ir Safe Mode .... Ne bet imu ..... |
|
| |||
| |||
| Tada atėjo laikas gauti iš XP CD ir daryti remontas. Boot from CD ir pasirinkite antra remonto variantą. |
|
| |||
| |||
| Citata:
Kai aš nusipirkau NPI, antra vertus, ji neturėjo ateiti W / CD ... nors būdu gauti vieną internetinę ....... |