![]() |
|
|||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Nazdar,
Tu je môj problém. A priateľ otvoril e-mail na môj comp a má vírus na to. I stiahnuty AVG a myslela, že to bola preč. Nebolo. Tak jsem šel a koupil Avanquest SystemSuite 8. I dal CD a začali postupovať podľa pokynov a teraz dokonca i cant boot do môjho systému. I na mojom notebooku sa snaží zistiť, môj problém na mojej ostatné comp .. díky moc za pomoc ..... |
|
|
|||
|
|||
|
Citácia:
|
|
|
|||
|
|||
|
Citácia:
presne to, čo sa stalo. I dal cd a začala robiť jeho vec. jej povedal, že by musel reštartovať, ktorý je automaticky urobil. Teraz je zvyknutý naběhnout a pobyty na modrú obrazovku avanquest |
|
|
|||
|
|||
|
Citácia:
to je to, čo sa stalo ... I dal CD a je to jeho vec ... Potom sa automaticky reštartuje sa comp Teraz Im prilepené na modrej obrazovke avanquest díky moc |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Zapnite PC, stlačte kláves F8 každý druhý, alebo tak, až sa zobrazí menu.
|
|||
|
|||
|
Citácia:
Ospravedlňujeme zvyknutý restart ani v núdzovom režime .... Nie v každom režime .....
|
|
|
|||
|
|||
|
Potom je na čase dostať XP CD, a vykonať opravu.
Boot z disku CD-ROM a vyberte druhá možnosť opravy. |
|
|
|||
|
|||
|
Citácia:
Keď som kúpil comp, z druhej ruky, že neprišiel w / CD ... akýmkoľvek spôsobom dostať online ....... |