![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Здраво, Овде је мој проблем. Пријатељ отворена е-маил на мој цомп и добио вирус на њега. Ја скидати податке АВГ и помислио да је отишао. То је био не. Па сам отишао и купио Аванкуест сыстемсуите 8. И ставите ЦД у и почео да следи упутства и сад ја лицемјерје раван чизма сеттле мој систем. Ја на мој лаптоп покушавајући одгонетнути мој проблем на мој други цомп .. Хвала толико за било какву помоћ ..... |
|
| |||
| |||
| Куоте:
|
|
| |||
| |||
| Куоте:
тачно шта се догодило. Ја ставим цд и почело да његова ствар. он је рекао да би за поновно која је аутоматски направљен. Сада је навика чизма сеттле и да остане на плавом екрану аванкуест |
|
| |||
| |||
| Куоте:
то је оно што се десило ... И ставите ЦД у то учинио и његова ствар ... онда ће се аутоматски поново покренути на цомп Сада Им заглави на плавом екрану аванкуест Тханкс со муцх |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Укључите рачунар, притисните тастер Ф8 или сваки други, тако све док не видите мени екрана.
| |||
| |||
| Куоте:
Жао ми је навика и поновно подизање система унутра сигуран начин .... Ни на који начин ..... |
|
| |||
| |||
| Тада је време да се КСП ЦД-а и обавити поправку. Боот са ЦД-а, а затим изаберите други репаир опцију. |
|
| |||
| |||
| Куоте:
Кад сам купио цомп, сецонд ханд, он није дошао у / ЦД-а ... било који начин да добијете један онлине ....... |