![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Merhaba,
İşte sorun. Bir arkadaşım benim Zorunlu bir e-posta açtı ve bir virüs var. Ben AVG indirilen ve gitti sanıyordum. Bu değildi. Ben gidip Avanquest systemsuite 8 aldım. I CD koyun ve yönergeleri takip başladı ve şimdi bile benim sistem önyükleme kadar cant. Ben kendi dizüstü diğer Zorunlu üzerinde .. sorunumu anlamaya çalışıyorum üzerinde Yardıma çok değer dan ..... |
|
|
|||
|
|||
|
Alıntı:
|
|
|
|||
|
|||
|
Alıntı:
Tam olarak ne oldu. I cd koyun ve onun şey başladı. bunu otomatik olarak yaptığını yeniden zorunda söyledi. Şimdi alışkanlık önyükleme ve bir mavi avanquest ekranda kalır |
|
|
|||
|
|||
|
Alıntı:
yani ne oldu ... I CD koyun ve onun şeyi yaptım ... sonra otomatik olarak Zorunlu yeniden şimdi Im mavi avanquest ekranda sıkışmış dan çok |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
PC aç, F8 tuşuna basın her veya ikinci kadar bir menü ekranına bakın.
|
|||
|
|||
|
Alıntı:
Maalesef alışmış yeniden doğmuş bile güvenli mod olarak .... Herhangi bir mod olarak değil .....
|
|
|
|||
|
|||
|
Sonra bu kadar zaman XP CD çıkışı ve onarım yapmak için.
Önyükleme CD ve seçin ikinci repair seçeneği. |
|
|
|||
|
|||
|
Alıntı:
Ben ikinci el Comp, satın, bu w / CD gelmedi ... Tek bir online ....... almak için herhangi bir şekilde |