![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт, Ось моя проблема. Друг відкрив електронну пошту на мій Comp і отримали вірус на ньому. Я завантажив AVG і думки не стало. Вона не була. Я пішов і купив Avanquest SystemSuite 8. Я поставив CD і почали слідувати вказівкам, і тепер я навіть нахиляє завантаженні моєї системи. Я в моєму ноутбуці намагається з'ясувати, моя проблема на інші мої Comp .. Thanx стільки за будь-яку допомогу ..... |
|
| |||
| |||
| Цитата:
|
|
| |||
| |||
| Цитата:
що саме сталося. Я поставив у CD і почав робити свою справу. він сказав їй доведеться перезавантажити якої він зробив автоматичний. Тепер це звичай черевик вгору і вона залишається на синьому екрані Avanquest |
|
| |||
| |||
| Цитата:
Це те, що сталося ... Я поставив у CD і зробив свою справу ... Потім буде автоматично перезавантажено Comp Їм тепер застрягли на синьому екрані Avanquest Thanx стільки |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Увімкніть комп'ютер, натисніть клавішу F8 кожну секунду або близько того, поки ви побачите екран меню.
| |||
| |||
| Цитата:
На жаль, навіть звичай перезавантаження в безпечному режимі .... Не в будь-якому режимі ..... |
|
| |||
| |||
| Тоді прийшов час отримати диска XP, і робити ремонт. Завантажити з компакт-диску і виберіть другий Ремонт варіант. |
|
| |||
| |||
| Цитата:
Коли я купила Comp, другого боку, він не прийшов W / CD ... будь-яким чином отримати одне онлайн ....... |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Messed звук | dudeinmud | Звук, Виступаючі & MP3-плеєри | 1 | 4 вересня 2008 03:54 |
| Клавіатура Messed Up | ashaiba | Генеральний обладнання чат | 9 | 8 березня 2008 16:31 |
| Я Messed Up на CompizFusion | ashaiba | Linux & альтернативних ОС | 1 | 1 березня 2008 05:31 |
| Startuplite безлад мене | madcows7 | General Software чат | 10 | 6 лютого 2008 12:55 |
| Встановлена нові цілі, переплутано все | laxinboi37 | Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення | 1 | 1 січня 2008 16:51 |
| Різьба Інструменти | |
| |