![]() |
|
| |||
| |||
| Βοήθεια! Έφερα την κόρη μου να εργαστεί μαζί μου και έχει θέσει ένα λογαριασμό χρήστη και κωδικό πρόσβασης σε ένα από τα PC. Δυστυχώς, η οποία πριν από λίγες ημέρες και ότι δεν μπορείτε να θυμηθείτε τον κωδικό πρόσβασης! (Windows XP Home) Υπάρχουν κάποιες προτάσεις, θα ήθελα πραγματικά να πάρετε αυτό ταξινομημένο ASAP!; Paul |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Δοκιμάστε την εκκίνηση σε ασφαλή λειτουργία και σύνδεσης σύμφωνα με το admin λογαριασμό.
| |||
| |||
| Dave Ευχαριστώ για τη βοήθεια, με ποιο τρόπο μπορώ να πάρω την ασφαλή λειτουργία, είναι F8; |
|
| |||
| |||
| Ναι, πατήστε το πλήκτρο F8 επανειλημμένα μετά το άνοιγμα του υπολογιστή. Στη συνέχεια, επιλέξτε την ασφαλή λειτουργία. |
|
| |||
| |||
| Ή συνδεθείτε στο πλαίσιο του admin υπόψη> Έναρξη> Πίνακας Ελέγχου> Λογαριασμοί Χρηστών> Αλλαγή Λογαριασμού> στη συνέχεια από εκεί. |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
|
|
| |||
| |||
| Thanks Dave Paul |
|
| |||
| |||
| Πήρες το? Πώς το έκανες; |
|
| |||
| |||
| Πήρα το όπως προτείνατε, πατώντας το πλήκτρο F8 επανειλημμένα και με την επιλογή safe mode. Ευχαριστώ για τη συμβουλή, θα ήμουν τρελός να προσπαθούν να διευθετήσουν το θέμα, επειδή το μηχάνημα που επλήγησαν ήταν η μία να χρησιμοποιήσω για να κάνετε λήψη αποφάσεων από τη δική μου ιστοσελίδα και Ι couldnt πρόσβαση σε αυτά! Εις υγεία Paul |
|
| |||
| |||
| Είσαι ευπρόσδεκτη, ευτυχής είναι ταξινομημένο. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Εξωτερικό USB Hard Drive Locked | platti | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 8 | 1η Μαΐου 2009 12:48 |
| Permissions ηδενίσετε - σύστημα κλείδωσε έξω | mctaguma | Λειτουργικά συστήματα Windows | 2 | 11 Δεκ. 2008 11:38 |
| Αποκλειστείτε από τα Windows Vista | windows3001 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 6 | 17 Απρ 2008 04:59 |
| XP διαχείριση μνήμης κλειδωμένα στο προεπιλεγμένο | Mike0001 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 17 | 22 Ιαν 2008 03:47 |
| Admin Ξεχάσατε τον κωδικό πρόσβασης για τα Windows .. Κλείδωσε έξω! | pcbutter | Λειτουργικά συστήματα Windows | 6 | 21 Ιαν 2008 11:18 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |