![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Pomoć! Donio sam svoju kćer za rad s mene i stavila je korisnički račun i lozinku na jedan od mojih osobnih računala. Nažalost, taj je prije nekoliko dana, a ona se ne može sjetiti lozinke! (Windows XP home) Ima li kakvih prijedloga, JA stvarno potreba da biste dobili ovaj sortirani ASAP!? Pavao |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pokušajte podizanje sustava in siguran način i prijavite se pod admin račun.
| |||
| |||
| Dave Hvala za pomoć, kako mogu dobiti siguran način, je li F8? |
|
| |||
| |||
| Yup, više puta pritisnite tipku F8 nakon uključivanja računala. Zatim odaberite sigurnom načinu rada. |
|
| |||
| |||
| Ili se prijaviti ispod admin račun> Start> Control Panel> User Accounts> Change račun> onda otići odande. |
|
| |||
| |||
| Quote:
|
|
| |||
| |||
| Hvala Dave Pavao |
|
| |||
| |||
| Jeste li ući? Kako si to učinio? |
|
| |||
| |||
| Dobio sam u kao što ste predložili pritiskom na F8 uzastopno i odabirom sigurnom načinu rada. Hvala za savjet, bio sam lud ide pokušava to riješiti jer stroj pogođena je onaj sam koristiti za preuzimanje narudžbi od moje web stranice, a ja im mogao pristupiti! Živjeli Pavao |
|
| |||
| |||
| You're welcome, drago mi je sortiran ga. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| External Hard Drive USB Locked | platti | Drives & Izmjenjivi mediji | 8 | 1. svibanj 2009 12:48 |
| Dopuštenja reset - sustav zaključan vanjska | mctaguma | Windows Operating Systems | 2 | 11. prosinac 2008 11:38 |
| Locked out of Windows Vista | windows3001 | Windows Operating Systems | 6 | 17. travanj 2008 04:59 |
| XP memorije upravljanje zaključan na zadanu | Mike0001 | Windows Operating Systems | 17 | 22 siječanj 2008 03:47 |
| Admin Zaboravljena lozinka za Windowse .. Locked out! | pcbutter | Windows Operating Systems | 6 | 21 siječanj 2008 11:18 |
| Thread Tools | |
| |