![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Segítség! Elhoztam a lányom, hogy működjenek együtt velem, és ő vezetett be a felhasználói fiók és jelszó-ra az egyik PC. Sajnos volt néhány nappal ezelőtt, és ő nem emlékszik a jelszó! (Windows XP home) Van-e olyan javaslatokat, én igazán szükség-hoz kap ez sorrendje ASAP!? Paul |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Próbálja ki indítás csökkentett módban és logika alapján az admin fiókot.
| |||
| |||
| Köszönet Dave a segítséget, hogyan kapom meg csökkentett módban, ez F8? |
|
| |||
| |||
| Yup, nyomja meg az F8 ismételt bekapcsolása után a számítógépen. Ezután válassza a csökkentett módban. |
|
| |||
| |||
| Belépés az admin fiók> Start> Vezérlőpult> Felhasználói fiókok> változtatni egy fiók> akkor megy onnan. |
|
| |||
| |||
| Idézet:
|
|
| |||
| |||
| Thanks Dave Paul |
|
| |||
| |||
| Jutottál be? Hogyan lehetséges ez? |
|
| |||
| |||
| Van itt, ahogy azt az F8 ismételt megnyomásával és kiválasztja a csökkentett módban. Köszönöm a tanácsot, akartam bolond akar sort ki, mert a gép érintett volt az, ÉN használ-hoz letölt megrendelések az én internetes honlapján, és én nem tudott elérheti őket! Egészségére Paul |
|
| |||
| |||
| Szívesen, örülök ez rendezve. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| External Hard Drive USB Locked | platti | Drives & Removable Media | 8 | 1. május 2009 12:48 |
| Permissions reset - rendszer zárva ki | mctaguma | A Windows operációs rendszerek | 2 | 11. december 2008 11:38 |
| Zárt a Windows Vista | windows3001 | A Windows operációs rendszerek | 6 | 17. április 2008 04:59 |
| XP memória kezelése zárva az alapértelmezett | Mike0001 | A Windows operációs rendszerek | 17 | 22. január 2008 03:47 |
| Elfelejtette a jelszavát Adminisztrátor Windows .. Locked out! | pcbutter | A Windows operációs rendszerek | 6 | 21. január 2008 11:18 |
| Téma eszközök | |
| |