![]() |
|
| |||
| |||
| עזרה! הבאתי את הבת שלי איתי לעבודה ויש לה לשים חשבון משתמש וסיסמה על אחד המחשבים שלי. למרבה הצער זה היה לפני כמה ימים והיא לא יכולה לזכור את הסיסמה! (Windows XP Home) האם יש הצעות, אני באמת צריך את זה מיון בהקדם האפשרי!? פול |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| נסה אתחול במצב בטוח ואת הכניסה תחת חשבון מנהל.
| |||
| |||
| דייב תודה על העזרה, איך אני מגיע במצב בטוח, זה F8? |
|
| |||
| |||
| כן, הקש F8 שוב ושוב לאחר הפעלת המחשב. לאחר מכן בחר במצב בטוח. |
|
| |||
| |||
| או להיכנס תחת חשבון מנהל מערכת> התחל> לוח הבקרה> חשבונות משתמשים> שנה חשבון> ואז ללכת משם. |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
|
|
| |||
| |||
| תודה דייב פול |
|
| |||
| |||
| הגעת? איך עשית את זה? |
|
| |||
| |||
| נכנסתי כפי שאתה מציע שוב ושוב על ידי לחיצה על F8 ובחירה במצב בטוח. תודה על העצה, הייתי משתגעת מנסה למיין את זה כי מכונת המושפעים היה אחד אני משתמש כדי להוריד פקודות מאתר האינטרנט שלי ואני couldnt לגשת אליהם! לחיים פול |
|
| |||
| |||
| אתה מוזמן, שמח שזה מיון. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| כוננים קשיחים חיצוניים USB נעול | platti | כוננים & נשלפת | 8 | ב -1 במאי 2009 12:48 |
| הרשאות לאפס - נעול מחוץ למערכת | mctaguma | מערכות ההפעלה Windows | 2 | 11th דצמבר 2008 11:38 |
| נעול בחוץ של Windows Vista | windows3001 | מערכות ההפעלה Windows | 6 | -17 לאפריל 2008 04:59 |
| XP נעול ניהול הזיכרון ב ברירת המחדל | Mike0001 | מערכות ההפעלה Windows | 17 | 22 ינואר 2008 03:47 |
| שכחת את הסיסמה ניהול עבור Windows .. נעול החוצה! | pcbutter | מערכות ההפעלה Windows | 6 | 21st ינואר 2008 11:18 |
| שרשרת כלים | |
| |