![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Помоћ! Донео сам моју ћерку да ради са мном и она је ставио кориснички налог и лозинку на један од мојих рачунара. Нажалост, који је пре неколико дана и она не може да запамти лозинку! (Уиндоус КСП Хоме) Има ли каквих предлога, ја стварно треба да се ово сортиране АСАП! Павле |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Пробајте покретање у безбедном режиму и пријавите се под администраторски налог.
| |||
| |||
| Дејв хвала за помоћ, како могу да добијем безбедном режиму, то је тастер Ф8? |
|
| |||
| |||
| Ыуп, притисните потребан број пута тастер Ф8 након укључивања рачунара. Затим изаберите Сафе Моде. |
|
| |||
| |||
| Или се пријавите под администраторски налог> Старт> Контролна табла>> Усер Аццоунтс> Промена налог> онда одатле. |
|
| |||
| |||
| Куоте:
|
|
| |||
| |||
| Хвала Даве Павле |
|
| |||
| |||
| Да ли сте добили у? Како си то урадио? |
|
| |||
| |||
| Ја сам се као да је предложио притиском на тастер Ф8 пута и изабрати Сафе Моде. Хвала за савете, био сам луд покушава да ће то средити, јер под утицајем машина је један користим за преузимање налога од мог сајта и цоулднт приступ њима! Живели Павле |
|
| |||
| |||
| Ыоу'ре уелцоме, драго ми је поређано. |