![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Допомога! Я привів свою дочку на роботу зі мною, і вона поставила користувача і пароль облікового запису на одному з моїх комп'ютерів. На жаль, це було кілька днів тому, і вона не може згадати пароль! (Windows XP Home) Чи існують які-небудь пропозиції, я дійсно потрібно, щоб це відсортовано ASAP!? Поле |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Спробувати завантажитися в безпечному режимі і Увійти під обліковий запис адміністратора.
| |||
| |||
| Спасибо Dave за допомогою, як я можу отримати в безпечному режимі, це F8? |
|
| |||
| |||
| Yup, натискайте клавішу F8 після включення комп'ютера. Потім виберіть пункт Safe Mode. |
|
| |||
| |||
| Або увійти в систему під адміністратором рахунок> Пуск> Панель керування> Облікові записи користувачів> Зміна облікового запису> потім звідти. |
|
| |||
| |||
| Цитата:
|
|
| |||
| |||
| Thanks Dave Поле |
|
| |||
| |||
| Ви сюди потрапили? Як ти це зробив? |
|
| |||
| |||
| Я потрапив в, як Ви запропонували, натиснувши клавішу F8 і вибрати неодноразово безпечному режимі. Спасибо за совет, я схожу з розуму, намагаючись вирішити її, тому що постраждала машина була одна я використовую для завантаження наказом мого веб-сайт, і я Couldnt доступу до них! Ура Поле |
|
| |||
| |||
| Ласкаво просимо, рада, що він відсортований. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Зовнішні USB Hard Drive Locked | Платт | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 8 | 1 травня 2009 12:48 |
| Дозвіл RESET - Система блокування | mctaguma | Операційні системи Windows | 2 | 11 грудня 2008 11:38 |
| Відстороненими від Windows Vista | windows3001 | Операційні системи Windows | 6 | 17 квітня 2008 04:59 |
| XP управління пам'яттю заблокована за замовчуванням | Mike0001 | Операційні системи Windows | 17 | 22 січня 2008 03:47 |
| Забули пароль адміністратора Windows .. Заблокована! | pcbutter | Операційні системи Windows | 6 | 21 січня 2008 11:18 |
| Різьба Інструменти | |
| |