rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Importowanie nazw logowania z usługi Active Directory w formacie CSV

Reply

Narzędzia wątku
Old 15 czerwiec 2009, 13:52
Nowe państwa grupy

Default Importowanie nazw logowania z usługi Active Directory w formacie CSV

Cześć
Chcę importować dane użytkowników z usługi Active Directory w pliku CSV. Szczegóły, które muszą być importowane są nazwy logowania użytkownika.

Chcę wprowadzić dwie csv, który zawiera wszystkie nazwy logowania użytkownika uczniów i pracowników, ad w kontenerze Użytkownicy Mam dwa pojemniki tj. uczniów i pracowników. Chcę, aby zaimportować wszystkie dane użytkownika z uczniów i pracowników do csv. I nie uczyniły tego before.Greately docenione, jeśli wspomnieć o składni jak to zrobić lub jakiegokolwiek narzędzia do przywozu do csv.

Many Thanks
Reply

Register

Zakładki

Podobne wątki
Wątek Thread Starter Forum Odpowiedzi Ostatni Post
Active Directory i e-mail pytanie.? atorres0506 Networking, Modems & VoIP 1 3 listopada 2009 08:59
Active Directory ... gdzie to jest? isaac appiah Windows Operating Systems 1 17 czerwca 2009 14:00
MS-DOS Application Bycie Zapisane Under My File Names ahren Windows Operating Systems 0 6 czerwca, 2009 04:49
Windows Movie Maker przywozu kłopoty tiggs Multimedia i kodeki 16 23 maja 2008 11:50
Zmiana Nazwy partycji systemu Windows XP? tomthedrummer1992 Windows Operating Systems 1 12 maj 2008 15:44
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.