mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Software > Sisteme de operare Windows

Register

Importul de login nume din Active Directory într-un format CSV

Reply

Thread Tools
Old 15 iunie 2009, 13:52
Noile state Group

Default Importul de login nume din Active Directory într-un format CSV

Salut
Vreau sa import utilizatorii detalii de la Active Directory într-un fisier CSV. Detalii de care am nevoie de import sunt de login nume de utilizator.

Vreau să fac două fişiere CSV, care conţine toate numele de utilizator de conectare a elevilor şi a personalului, În AD sub Utilizatorii container Am două containere adică Elevi şi de personal. Vreau sa import toate utilizator detalii ale elevilor şi a personalului intr-un fisier CSV. Eu nu am făcut acest lucru before.Greately apreciat dacă menţionăm sintaxă ca modul de a face acest lucru sau orice utilitar de import la un csv.

Multumiri
Reply

Register

Marcaje

Similar Threads
Fir Thread Starter Forum Răspunsurile Ultimul mesaj
Active Directory şi e-mail întrebare.? atorres0506 Networking, Modemuri & VoIP 1 3 noiembrie 2009 08:59
Active Directory ... unde este? Isaac appiah Sisteme de operare Windows 1 17 iunie 2009 14:00
MS-DOS Application fi salvate în meu nume de fişiere ahren Sisteme de operare Windows 0 6 iunie 2009 04:49
Windows Movie Maker importatoare probleme tiggs Multimedia & Codecs 16 23 mai 2008 11:50
Schimbarea Windows XP Partiţie nume? tomthedrummer1992 Sisteme de operare Windows 1 12 mai 2008 15:44
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.