az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > Windows İşletim Sistemleri

Register

Bir CSV biçime etkin dizininden İthalat giriş isimleri

Reply

Konu Araçları
Old 15 Haziran 2009, 13:52
Yeni Üye Grubu

Default Bir CSV biçime etkin dizininden İthalat giriş isimleri

Merhaba
Ben aktif dizinden bir CSV dosyasına kullanıcı ayrıntıları aktarmak istiyorum. Ben ithalat için gereken bilgileri kullanıcı girişi isimleri.

Hangi Kullanıcılar konteyner I altında AD olarak öğrenci ve personel tüm kullanıcı girişi adları içeren iki csv dosyaları yapmak istiyorsanız Öğrenciler ve Personel iki konteyner yani var. Bir csv dosyası içine Öğrenciler ve personelin tüm kullanıcı ayrıntıları aktarmak istiyorum. Eğer nasıl bir CSV taşınmasını Bu veya herhangi bir yardımcı program yapmak gibi sözdizimi söz bu before.Greately takdir yapmadıysanız.

Pek çok teşekkürler
Reply

Register

Bookmarks

Benzer Konular
Iplik Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Active Directory ve E-posta Soru.? atorres0506 Ağ, Modemler & VoIP 1 3 Kasım 2009 08:59
Active Directory ... nerede o? Isaac Appiah Windows İşletim Sistemleri 1 17. Haziran 2009 14:00
MS-DOS Uygulama My Dosya isimleri altında Kayıtlı olan ahren Windows İşletim Sistemleri 0 6. Haziran 2009 04:49
Windows Movie Maker sorun ithal tiggs Multimedya & Codec'ler 16 23 May 2008 11:50
Windows XP Bölümü isimleri değiştirme? tomthedrummer1992 Windows İşletim Sistemleri 1 12 May 2008 15:44
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından