менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Операційні системи Windows

Register

Імпорт Логін імена з Active Directory в формат CSV

Reply

Різьба Інструменти
Old 15 червня 2009, 13:52
Нові члени групи

Default Імпорт Логін імена з Active Directory в формат CSV

Привіт
Я хочу, щоб імпортувати користувачів деталей з Active Directory в файл CSV. Докладна інформація, яку я необхідно імпортувати імена користувачів Логін.

Я хочу зробити дві CSV-файлів, які містять усіх користувачів Логін імена учнів та персоналу, відповідно до AD я Користувач контейнера мають два контейнери тобто учнів і викладачів. Я хочу, щоб імпортувати всі відомості про користувача для учнів та персоналу в CSV-файлі. Я не зробив цього before.Greately вдячні, якщо ви згадуєте синтаксис, як це зробити, або утиліта для імпорту CSV.

Many Thanks
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Active Directory і електронної пошти Питання.? atorres0506 Мережа, Модеми & VoIP 2 30 листопада 2009 17:42
Active Directory ... де це? Ісаак Аппіа Операційні системи Windows 1 17 червня 2009 14:00
MS-DOS програми зберігаються Under My імен файлів Ахрен Операційні системи Windows 0 6 червня 2009 04:49
Windows Movie Maker імпортерів неприємностей Тіггс Мультимедіа & кодеки 16 23 травня 2008 11:50
Зміни Windows XP назвами розділів? tomthedrummer1992 Операційні системи Windows 1 12 травня 2008 15:44
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.