![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт Я хочу, щоб імпортувати користувачів деталей з Active Directory в файл CSV. Докладна інформація, яку я необхідно імпортувати імена користувачів Логін. Я хочу зробити дві CSV-файлів, які містять усіх користувачів Логін імена учнів та персоналу, відповідно до AD я Користувач контейнера мають два контейнери тобто учнів і викладачів. Я хочу, щоб імпортувати всі відомості про користувача для учнів та персоналу в CSV-файлі. Я не зробив цього before.Greately вдячні, якщо ви згадуєте синтаксис, як це зробити, або утиліта для імпорту CSV. Many Thanks |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Active Directory і електронної пошти Питання.? | atorres0506 | Мережа, Модеми & VoIP | 2 | 30 листопада 2009 17:42 |
| Active Directory ... де це? | Ісаак Аппіа | Операційні системи Windows | 1 | 17 червня 2009 14:00 |
| MS-DOS програми зберігаються Under My імен файлів | Ахрен | Операційні системи Windows | 0 | 6 червня 2009 04:49 |
| Windows Movie Maker імпортерів неприємностей | Тіггс | Мультимедіа & кодеки | 16 | 23 травня 2008 11:50 |
| Зміни Windows XP назвами розділів? | tomthedrummer1992 | Операційні системи Windows | 1 | 12 травня 2008 15:44 |
| Різьба Інструменти | |
| |