menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operační systémy Windows

Register

Dell Inspiron 6400 Laptop. Prázdná obrazovka Goes 2 dny po Reinstalace

Reply

Thread Nástroje
Old 8. května 2009, 04:58
Člen Skupina

Default Dell Inspiron 6400 Laptop. Prázdná obrazovka Goes 2 dny po Reinstalace

Ahoj kluci, jsem přepnut na můj notebook a zjistil, že je zapnutý v pořádku, je pak na své uživatelské jméno a po uvedení své heslo, místo toho se na desktop, který je prý na obrazovce šel prázdné (černé barvy) a arrow tam myš, kterou jsem byl schopen se pohybovat.

Tento notebook byl perfektní ozvučení, ale nemohl jsem vidět ploše z nějakého důvodu. Snažil jsem se jet na bezpečný způsob, jak díky Vám všem jsem se dozvěděl tak na těchto stránkách. Totéž se stalo. Jsem si jistá, že na obrazovce je v pořádku

Tak jsem přeinstalovat Windows, jak jsem si myslel, že musí mít zhroutil, ale ztratila všechny moje důležité data. Je přišel dokonalý a všechny byly v pořádku, a hádejte, co to samé se stalo 2 dny později. Byla to dobrá věc, kterou jsem dostal operační boot cd s mým notebookem, tak jsem musel udělat vše pro to znovu.

Jsem vysílání tento post, tak nevím, jak dlouho tento notebook vydrží. Pomoc prosím. Tony
Old 8. května 2009, 05:27
Administrátor Skupina

By mohlo být riskantní disku / souboru tabulky korumpují soubory. Měli jste na přerozdělení a to na plný formát, kdy jste-nainstalovány.

Můj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základní deska:
HP nForce 560
Paměť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150M Palubní integrované
Zvuková karta:
5.1 Palubní integrované
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chlazení:
Sklad HP
Síť / Internet:
10/100 Nic / 10MB Panny Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokoúhlý
Operační systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 8. května 2009, 08:07
Člen Skupina

i já jsem se pomocí notebooku na post vám tato odpověď a Ne jsem plnou instalaci na pevný disk, a nebylo to oblast
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Spousta Problémy s Dell Inspiron 6400 charlie792 Notebooky, Mobily a PDA 1 12.listopadu 2009 06:18
Nápověda! Dell Inspiron 6400 TouchPad posouvání. James2707 Notebooky, Mobily a PDA 2 1.listopadu 2009 04:59
Dell Inspiron 6400 Laptop různé problémy Erbowman Obecné Hardware Chat 10 25. březen 2009 18:03
Cd disk nebyl rozpoznán - Dell Inspiron 6400 Erbowman Drives & Removable Media 8 4. února 2009 23:03
Dell Inspiron 9300 - Reinstalace Problem rthies1 Operační systémy Windows 2 18. prosinec 2007 14:11
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.