![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj kluci, jsem přepnut na můj notebook a zjistil, že je zapnutý v pořádku, je pak na své uživatelské jméno a po uvedení své heslo, místo toho se na desktop, který je prý na obrazovce šel prázdné (černé barvy) a arrow tam myš, kterou jsem byl schopen se pohybovat. Tento notebook byl perfektní ozvučení, ale nemohl jsem vidět ploše z nějakého důvodu. Snažil jsem se jet na bezpečný způsob, jak díky Vám všem jsem se dozvěděl tak na těchto stránkách. Totéž se stalo. Jsem si jistá, že na obrazovce je v pořádku Tak jsem přeinstalovat Windows, jak jsem si myslel, že musí mít zhroutil, ale ztratila všechny moje důležité data. Je přišel dokonalý a všechny byly v pořádku, a hádejte, co to samé se stalo 2 dny později. Byla to dobrá věc, kterou jsem dostal operační boot cd s mým notebookem, tak jsem musel udělat vše pro to znovu. Jsem vysílání tento post, tak nevím, jak dlouho tento notebook vydrží. Pomoc prosím. Tony |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| By mohlo být riskantní disku / souboru tabulky korumpují soubory. Měli jste na přerozdělení a to na plný formát, kdy jste-nainstalovány.
| |||
| |||
| i já jsem se pomocí notebooku na post vám tato odpověď a Ne jsem plnou instalaci na pevný disk, a nebylo to oblast |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Spousta Problémy s Dell Inspiron 6400 | charlie792 | Notebooky, Mobily a PDA | 1 | 12.listopadu 2009 06:18 |
| Nápověda! Dell Inspiron 6400 TouchPad posouvání. | James2707 | Notebooky, Mobily a PDA | 2 | 1.listopadu 2009 04:59 |
| Dell Inspiron 6400 Laptop různé problémy | Erbowman | Obecné Hardware Chat | 10 | 25. březen 2009 18:03 |
| Cd disk nebyl rozpoznán - Dell Inspiron 6400 | Erbowman | Drives & Removable Media | 8 | 4. února 2009 23:03 |
| Dell Inspiron 9300 - Reinstalace Problem | rthies1 | Operační systémy Windows | 2 | 18. prosinec 2007 14:11 |
| Thread Nástroje | |
| |