Dell Inspiron 6400 Laptop. Οθόνη Goes Λευκά 2 ημέρες μετά την επανεγκατάσταση Γεια σας παιδιά, είμαι ενεργοποιημένο μου για Laptop και διαπιστώθηκε ότι είναι ενεργοποιημένο το ok, τότε πήγε να μου το όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης μετά από τη θέση μου, αντί για αυτό θα το desktop που υποτίθεται ότι, η οθόνη πήγε κενό (σε μαύρο χρώμα) και το βέλος του ποντικιού εκεί που ήμουν σε θέση να μετακινούνται.
Ο φορητός υπολογιστής βυθομέτρηση ήταν τέλεια, αλλά δεν θα μπορούσα να δείτε την επιφάνεια εργασίας για κάποιο λόγο. Προσπάθησα να πάω για την ασφαλή λειτουργία, όπως ευχαριστίες σε όλους σας έχω μάθει τόσα πολλά σε αυτή την ιστοσελίδα. Το ίδιο πράγμα θα συμβεί. Είμαι πολύ σίγουρος ότι η οθόνη είναι ok
Γι 'αυτό και επανεγκατάσταση των Windows, όπως πιστεύω ότι πρέπει να έχουν τράκαρε αλλά έχασε όλα τα σημαντικά δεδομένα μου. Θα ήταν τέλεια και όλα ήταν εντάξει, και Μάντεψε το ίδιο πράγμα συνέβη 2 μέρες αργότερα. Ήταν καλό το ότι έχω ένα λειτουργικό εκκίνησης cd με φορητό υπολογιστή μου, γι 'αυτό έπρεπε να κάνουμε όλοι ξανά.
Είμαι απόσπαση αυτή τη θέση, οπότε δεν ξέρω πόσο καιρό θα διαρκέσει αυτό το φορητό υπολογιστή. Οποιαδήποτε βοήθεια σε παρακαλώ. Tony |