manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Dell Inspiron 6400 laptop. Screen Goes Blank 2 dana nakon ponovne instalacije

Reply

Thread Tools
Old 8. svibanj 2009, 04:58
Member Group

Default Dell Inspiron 6400 laptop. Screen Goes Blank 2 dana nakon ponovne instalacije

Hi momački, JA prebacio na moj laptop i utvrdili da je uključen u redu, onda je otišao u moje korisničko ime i lozinku nakon stavljanja moje, umjesto da odete na radnoj površini koja je trebala, ekran otišao prazno (crne boje), a strelicu miša koju sam tamo bio u mogućnosti za kretanje.

Prijenosni sondiranje savršena, ali je nisam mogao vidjeti desktop iz nekog razloga. Pokušao sam ići na siguran način kao i zahvaljujući sve vas sam naučila toliko na ovoj web stranici. Ista stvar događa. Ja sam ljepušan siguran ekranu je u redu

Tako sam reinstalled prozore kao što sam mislio je pala, ali moraju imati izgubljen svi moj važnih podataka. Ono izađe savršeno i sve je bilo ok, a Pogodite što istu stvar dogoditi 2 dana kasnije. To je dobra stvar koju sam dobio operativni boot cd sa mojim laptop, pa sam morao sve to učiniti ponovo.

Ja sam objavljivati ovaj post, pa ne znam koliko dugo će trajati ovaj laptop. Bilo koji pomoć ugoditi. Tony
Old 8. svibanj 2009, 05:27
Administrator Group

Default Dell Inspiron 6400 laptop. Screen Goes Blank 2 dana nakon ponovne instalacije

Moglo biti dodgy hard disk / file table corrupting datoteke. Jeste li ga i repartition napraviti FULL format kad ponovo instalirati.

My System: Hybr! D

Procesor (i):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Matične ploče:
HP nForce 560
RAM memorija:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafička kartica (e):
Nvidia 7150M Onboard Integrirane
Sound Card:
5,1 Onboard Integrirane
Tvrdi disk (i):
250GB 5400RPM SATA300
Optički pogon (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stock HP
Hlađenje:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Djevice Cable
Monitor (e):
17 "WXGA + BrightView HD Široki zaslon
Operacijski sustav (e):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 8. svibanj 2009, 08:07
Member Group

dobro ja sam koristeći laptop za ovaj post vam odgovoriti, a ne ja sam pun instalirati na hard disk, i nije ga particiju
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Puno problema sa Mala dolina Inspiron 6.400 charlie792 Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji 1 12 studeni 2009 06:18
Pomoć! Mala dolina Inspiron 6.400 Popipati Scrolling. James2707 Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji 2 1. studeni 2009 04:59
Dell Inspiron 6400 Laptop Različiti problemi Erbowman General Hardware Chat 10 25. ožujak 2009 18:03
CD nepostojeću - Dell Inspiron 6400 Erbowman Drives & Izmjenjivi mediji 8 4. veljača 2009 23:03
Dell Inspiron 9300 - ponovnu instalaciju Problem rthies1 Windows Operating Systems 2 18. prosinac 2007 14:11
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.