kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > A Windows operációs rendszerek

Register

Dell Inspiron 6400 noteszgép. A képernyő elsötétül 2 nappal újratelepítés

Reply

Téma eszközök
Old Május 8. 2009, 04:58
Csoport tagja

Default Dell Inspiron 6400 noteszgép. A képernyő elsötétül 2 nappal újratelepítés

Hi guys, I kapcsolva Laptop én és megállapította, hogy bekapcsolt az OK gombra, aztán elment a felhasználónevemet és a jelszavamat elhelyezés után, ahelyett, hogy azt fogja asztalon, amely feltételezi, hogy a képernyő elsötétült (fekete színű), és a egér nyíl van, amit képes volt mozogni.

A laptop hangzás tökéletes volt, de nem láttam az asztalon valamilyen okból. Próbáltam, hogy a biztonságos üzemmódban köszönhetően mindannyian én tanultam annyira ezen a weboldalon. Ugyanaz a dolog. Én elég biztos, hogy a képernyőn is ok

Szóval újratelepítendő ablakok, mint én azt gondoltam, hogy lezuhant, de elvesztette minden fontos adatot. Úgy jöttem ki, és minden tökéletes volt, rendben van, és találd ki, mi az ugyanazon dolog 2 nappal később. Ez egy jó dolog, hogy van egy működő boot cd-én a laptop, szóval volt, hogy tegyenek meg mindent, hogy újra.

Én ezt a kiküldetés utáni, tehát nem tudom, meddig fog tartani ez a laptop. Any help please. Tony
Old Május 8. 2009, 05:27
Administrator Group

Default Dell Inspiron 6400 noteszgép. A képernyő elsötétül 2 nappal újratelepítés

Lehet, hogy egy agyafúrt merevlemezt / file táblázat corrupting fájlokat. Te újra, és nem a teljes formában, amikor újra telepíteni.

My System: Hybr! D

Processzor (ok):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Alaplap:
HP nForce 560
RAM memória:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafikus kártya (k):
Nvidia 7150M integrált Onboard
Hangkártya:
5,1 Onboard integrált
Merevlemez (ek):
250GB 5400rpm SATA300
Optikai meghajtó (k):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / tápegység:
Stock HP
Hűtés:
Stock HP
Hálózat / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ok):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operációs rendszer (ek):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Május 8. 2009, 08:07
Csoport tagja

Én jól vagyok, a laptop utáni akkor ezt a választ, és nem csináltam egy teljes telepíteni a merevlemezre, és nem azt partition
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Sok problémák Dell Inspiron 6400 charlie792 Laptopok, PDA-k & Mobiles 1 November 12, 2009 06:18
Segítség! Dell Inspiron 6400 TouchPad Gördülő. James2707 Laptopok, PDA-k & Mobiles 2 November 1, 2009 04:59
Dell Inspiron 6400 noteszgép különböző problémák Erbowman Általános fémáru Chat 10 25. március 2009 18:03
CD-meghajtó nem ismeri fel - Dell Inspiron 6400 Erbowman Drives & Removable Media 8 4. február 2009 23:03
Dell Inspiron 9300 - újratelepítés Probléma rthies1 A Windows operációs rendszerek 2 18. december 2007 14:11
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.