![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hi guys, I kapcsolva Laptop én és megállapította, hogy bekapcsolt az OK gombra, aztán elment a felhasználónevemet és a jelszavamat elhelyezés után, ahelyett, hogy azt fogja asztalon, amely feltételezi, hogy a képernyő elsötétült (fekete színű), és a egér nyíl van, amit képes volt mozogni. A laptop hangzás tökéletes volt, de nem láttam az asztalon valamilyen okból. Próbáltam, hogy a biztonságos üzemmódban köszönhetően mindannyian én tanultam annyira ezen a weboldalon. Ugyanaz a dolog. Én elég biztos, hogy a képernyőn is ok Szóval újratelepítendő ablakok, mint én azt gondoltam, hogy lezuhant, de elvesztette minden fontos adatot. Úgy jöttem ki, és minden tökéletes volt, rendben van, és találd ki, mi az ugyanazon dolog 2 nappal később. Ez egy jó dolog, hogy van egy működő boot cd-én a laptop, szóval volt, hogy tegyenek meg mindent, hogy újra. Én ezt a kiküldetés utáni, tehát nem tudom, meddig fog tartani ez a laptop. Any help please. Tony |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Lehet, hogy egy agyafúrt merevlemezt / file táblázat corrupting fájlokat. Te újra, és nem a teljes formában, amikor újra telepíteni.
| |||
| |||
| Én jól vagyok, a laptop utáni akkor ezt a választ, és nem csináltam egy teljes telepíteni a merevlemezre, és nem azt partition |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Sok problémák Dell Inspiron 6400 | charlie792 | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 1 | November 12, 2009 06:18 |
| Segítség! Dell Inspiron 6400 TouchPad Gördülő. | James2707 | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 2 | November 1, 2009 04:59 |
| Dell Inspiron 6400 noteszgép különböző problémák | Erbowman | Általános fémáru Chat | 10 | 25. március 2009 18:03 |
| CD-meghajtó nem ismeri fel - Dell Inspiron 6400 | Erbowman | Drives & Removable Media | 8 | 4. február 2009 23:03 |
| Dell Inspiron 9300 - újratelepítés Probléma | rthies1 | A Windows operációs rendszerek | 2 | 18. december 2007 14:11 |
| Téma eszközök | |
| |