![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| |||
| |||
| היי חבר 'ה, אני עברת על Laptop שלי ומצאתי כי עברת על אישור, לאחר מכן הוא יצא את שם המשתמש ואת הסיסמה שלי לאחר בהצבת, במקום זה הולך Desktop שבו הוא אמור, המסך הלך ריק (צבע שחור ב) ו העכבר arrow יש בו הייתי מסוגל לזוז מסביב. את הנייד היה צליל מושלם אבל אני לא יכול לראות את שולחן העבודה מסיבה כלשהי. ניסיתי ללכת על בטוח כמו מצב תודה לך על כל מה שיש לי למדו כל כך הרבה באתר זה. אותו הדבר קרה. אני די בטוח המסך אישור אז אני מחדש את Windows כפי שחשבתי זה בטח קרס אך איבד את כל הנתונים החשובים. הוא ניגש מושלם והכל היה טוב, ונחש מה קרה אותו דבר 2 ימים מאוחר יותר. זה היה דבר טוב כי יש לי תקליטור אתחול הפעלה עם הנייד שלי, אז הייתי צריך לעשות את כל זה שוב. אני שולח את ההודעה, אז אני לא יודע כמה זמן זה הנייד תימשך. עזרה בבקשה. טוני |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| יכול להיות מסוכן הכונן הקשיח / קובץ שולחן corrupting קבצים. האם זה למחיצות ועושים מלא בפורמט כאשר מותקן מחדש.
| |||
| |||
| גם אני משתמש הנייד כדי לפרסם את זה תגובה, ולא עשיתי מלא להתקין על הכונן הקשיח, ולא מחיצה זה |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| המון בעיות עם Dell Inspiron 6400 | charlie792 | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 1 | 12 נובמבר 2009 06:18 |
| עזרה! Dell Inspiron 6400 TouchPad גלילה. | James2707 | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 2 | 1 נובמבר 2009 04:59 |
| Dell Inspiron 6400 Laptop בבעיות שונות | Erbowman | כללי חומרה צ 'אט | 10 | 25 מרץ 2009 18:03 |
| כונן תקליטורים לא מזוהה - Dell Inspiron 6400 | Erbowman | כוננים & נשלפת | 8 | 4th פברואר 2009 23:03 |
| Dell Inspiron 9300 - התקנה מחדש בעיה | rthies1 | מערכות ההפעלה Windows | 2 | 18 דצמבר 2007 14:11 |
| שרשרת כלים | |
| |