menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operačné systémy Windows

Register

Dell Inspiron 6400 Laptop. Prázdna obrazovka Goes 2 dni po Reinštalácia

Reply

Thread Tools
Old 8. mája 2009, 04:58
Člen Skupina

Ahoj kluci, som prepnutý na môj notebook a zistil, že je zapnutý v poriadku, je potom na svoje užívateľské meno a po uvedení svoje heslo, miesto toho sa na desktop, ktorý je vraj na obrazovke šel prázdne (čiernej farby) a arrow tam myš, ktorú som bol schopný sa pohybovať.

Tento notebook bol perfektní ozvučenie, ale nemohol som vidieť ploche z nejakého dôvodu. Snažil som sa ísť na bezpečný spôsob, ako sa vďaka Vám všetkým som sa dozvedel aj na týchto stránkach. To isté sa stalo. Som si istá, že na obrazovke je v poriadku

Tak jsem přeinstalovat Windows, ako som si myslel, že musí mať zhroutil, ale stratila všetky moje dôležité dáta. Je prišiel dokonalý a všetky boli v poriadku, a hádejte, co to isté sa stalo 2 dni neskôr. Bola to dobrá vec, ktorú som dostal operačný boot cd s mojím notebookem, tak som musel urobiť všetko pre to znova.

Som vysielanie tento post, tak nevím, jak dlouho tento notebook vydrží. Pomoc prosím. Tony
Old 8. mája 2009, 05:27
Administrátor Skupina

By mohlo byť riskantné disku / súboru tabuľky korumpují súbory. Mali ste na prerozdelenie a to na plný formát, kedy ste-nainštalované.

Môj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základná doska:
HP nForce 560
Pamäť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150 Palubný integrovanej
Zvuková karta:
5.1 Palubný integrovanej
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chladenie:
Sklad HP
Sieť / Internet:
10/100 Nič / 10MB Panny Satelit
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokouhlý
Operačný systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 8. mája 2009, 08:07
Člen Skupina

i já jsem se pomocou notebooku na post vám táto odpoveď a Nie som plnú inštaláciu na pevný disk, a nebolo to oblasť
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.