мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уиндоус Оператинг Сыстемс

Register

Делл Инспирон 6400 лаптоп. Сцреен гоес Бланк 2 дана након поновне инсталације

Reply

Тхреад Тоолс
Old 8. мај 2009, 04:58
Мембер Гроуп

Default Делл Инспирон 6400 лаптоп. Сцреен гоес Бланк 2 дана након поновне инсталације

Бок момачки, ЈА пребацио на мој лаптоп и утврдили да је укључен у реду, онда је отишао у моје корисничко име и лозинку након стављања моје, уместо да одете на радној површини која је требала, екран отишао празно (црне боје), а стрелицу миша коју сам тамо био у могућности за кретање.

Преносни сондирање савршена, али је нисам могао видети десктоп из неког разлога. Покушао сам ићи на сигуран начин као и захваљујући све вас сам научила толико на овој уеб страници. Иста ствар дешава. Ја сам згодан сигуран екрану је у реду

Тако сам реинсталлед прозоре као што сам мислио је пала, али морају имати изгубљен сви мој важних података. Оно изађе савршено и све је било ок, а погодите што исту ствар догодити 2 дана касније. То је добра ствар коју сам добио оперативни боот цд с мој лаптоп, па сам морао све то учинити поново.

Ја сам да објављују овај пост, па не знам колико дуго ће трајати овај лаптоп. Било који помоћ угодити. Тоны
Old 8. мај 2009, 05:27
Администратор Гроуп

Default Делл Инспирон 6400 лаптоп. Сцреен гоес Бланк 2 дана након поновне инсталације

Могло бити додгы хард диск / филе табле цорруптинг датотеке. Јесте ли га и репартитион направити ФУЛЛ формат кад поново инсталирате.

Мы Сыстем: Хыбр! Д

Процесор (и):
АМД Турион 64 кс2 ТЛ-64 2.2ГХз
Матичне плоче:
ХП нФорце 560
РАМ меморија:
2ГБ ДДР2 ПЦ2-5300
Графичка картица (е):
НВИДИА 7150М Онбоард Интегрисани
Соунд Цард:
5,1 Онбоард Интегрисани
Тврди диск (и):
250ГБ 5400РПМ САТА300
Оптички погон (е):
18кс ЦД / ДВДРУ ДЛ-АТА
Цасе / псу:
Стоцк ХП
Хлађење:
Стоцк ХП
Нетуорк / Интернет:
10/100 НИЦ / 10МБ Девице Цабле
Монитор (е):
17 "УКСГА + БригхтВиеу ХД Широки екран
Оперативни систем (е):
Уиндоус 7 Коначан 32Бит
Old 8. мај 2009, 08:07
Мембер Гроуп

добро ја сам помоћу лаптоп за овај пост вам одговорити, а не ја сам пун инсталирати на хард диск, и није га партицију
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Много Проблеми са Делл ИНСПИРОН 6400 цхарлие792 Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји 1 12. новембар 2009 06:18
Помоћ! Делл ИНСПИРОН 6400 Тоуцхпад померање. Јамес2707 Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји 2 1. новембар 2009 04:59
Делл Инспирон 6400 Лаптоп Различити проблеми Ербоуман Генерал Хардуаре Цхат 10 25 март 2009 18:03
ЦД непостојећу - Делл Инспирон 6400 Ербоуман Дривес & Измјењиви медији 8 4 фебруар 2009 23:03
Делл Инспирон 9300 - поновну инсталацију Проблем ртхиес1 Уиндоус Оператинг Сыстемс 2 18 децембар 2007 14:11
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц