az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > Windows İşletim Sistemleri

Register

Dell Inspiron 6400 Laptop. Ekran gider Boş Yeniden Yüklenmesi sonra 2 Gün

Reply

Konu Araçları
Old May 2009, 04:58 8.
Üye Grubu

Default Dell Inspiron 6400 Laptop. Ekran gider Boş Yeniden Yüklenmesi sonra 2 Gün

Selam beyler, Benim Dizüstü açık bulundu ve bu tamam açık, bu durumda benim kullanıcı adı ve şifre koyarak gitti benim yerine sonra bunu hangi tahmin masaüstü gidiyor, ekran boş (renk) ve siyah gitti ve which I hareket eder fare ok var.

Dizüstü bilgisayarın mükemmel sesi oldu ama bir sebepten dolayı masaüstü couldn't see. Ben güvenli modu olarak sayesinde tüm o kadar bu web sitesinde öğrenmedim gitmek için çalıştım. Aynı şey olur. Ben güzel ekran tamam eminim

Olarak ben, kaza olması gerekir düşündüm ama tüm önemli veri kaybı Ben pencereleri yeniden yükledim. Bu kadar mükemmel ve gelen tüm tamam, ve Tahmin aynı şey daha sonra 2 gün neler. Bu iyi bir şey, bir işletim önyükleme benim laptop ile CD var, bu yüzden tekrar onu yapmak gerekiyordu.

Yani, ben bu dizüstü sürecek uzun bilmiyorsanız bu yazı gönderme duyuyorum. Herhangi bir yardım et. Tony
Old May 2009, 05:27 8.
Yönetici Grubu

Default Dell Inspiron 6400 Laptop. Ekran gider Boş Yeniden Yüklenmesi sonra 2 Gün

Bir tehlikeli sabit disk / dosya masa ayartıcı dosyaları olabilir. Bunu yeniden mi ve tam formatı ne zaman yeniden yüklenmiş.

Benim Sistemi: Hybr! D

İşlemci (ler):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Anakart:
HP nForce 560
RAM hafıza:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafik Kartı (ler):
Nvidia 7150M Onboard Entegre
Ses Kartı:
5,1 Onboard Entegre
Sabit Disk (ler):
250GB 5400RPM SATA300
Optik Sürücü (ler):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stok HP
Soğutma:
Stok HP
Ağ Bağlantısı / İnternet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Kablo
Monitör (ler):
17 "WXGA + HD Parlak Geniş ekran
İşletim Sistemi (ler):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old May 2009, 08:07 8.
Üye Grubu

Evet bu cevap göndermek için, ve dizüstü bilgisayar kullanıyorum Hayır bir sabit diske yüklemek tam yaptım ve bölüm değil mi
Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından