менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Операційні системи Windows

Register

Dell Inspiron 6400 ноутбук. Екран гасне, через 2 дні після переустановки

Reply

Різьба Інструменти
Old 8 2009 травень, 04:58
Член групи

Default Dell Inspiron 6400 ноутбук. Екран гасне, через 2 дні після переустановки

Привіт хлопці, я переключився на моєму ноутбуці і виявив, що вона перейшла на ОК, він потім відправився на моє ім'я користувача і після введення пароля, замість нього буде робочий стіл, який вона повинна, на екрані пішли порожнім (чорним кольором) і миша туди стріли якого я був в стані пересуватися.

Ноутбук звучала досконалим, але я не міг бачити на робочому столі з різних причин. Я намагався пройти на безпечному режимі, завдяки вам все, що я дізнався так багато на цьому сайті. Те ж саме станеться. Я впевнений на екрані в порядку

Я перевстановить Windows, як я думала вона повинна мати впав, але втратив всі свої важливі дані. Він підійшов досконалою і все було нормально, і гадати, що ж сталося 2 дні по тому. Це була гарна річ, яку я отримав операційний завантажувального CD з моїм ноутбуком, тому мені довелося робити все це знову.

Я проводки цю посаду, тому що я не знаю, скільки часу цей ноутбук буде останнім. Будь-яка допомога, будь ласка. Тоні
Old 8 2009 травень, 05:27
Адміністратор групи

Default Dell Inspiron 6400 ноутбук. Екран гасне, через 2 дні після переустановки

Може бути ненадійною жорсткому диску / File Table розбещує файлів. Ви переділ її і зробити формат FULL, коли ви повторно встановлені.

Моя система: Hybr! D

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Материнська плата:
HP NForce 560
ОЗУ:
2GB DDR2 PC2-5300
Графічна карта (и):
Nvidia 7150M Бортові Комплексна
Звукова карта:
5.1 Бортові Комплексна
Жорсткий диск (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптичний привід (и):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Діло / PSU:
Фондовий HP
Охолодження:
Фондовий HP
Мережі / Інтернет:
10/100 NIC / 10 Мб Віргінські Кабельні
Монітор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Операційна система (и):
Windows 7 Ultimate 32bit
Old 8 2009 травень, 08:07
Член групи

а я використовую ноутбук до повідомлення, ви цю відповідь, і я не зробив повної установки на жорсткий диск, а не його розділ
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Багато проблем з Dell Inspiron 6400 charlie792 Ноутбуки, КПК & Mobiles 1 12 листопада 2009 06:18
Допомога! Dell Inspiron 6400 TouchPad прокручування. James2707 Ноутбуки, КПК & Mobiles 2 1 листопада 2009 04:59
Dell Inspiron 6400 Ноутбук різних проблем Erbowman Генеральний обладнання чат 10 25 березня 2009 18:03
Компакт-диск не розпізнається - Dell Inspiron 6400 Erbowman Знімні накопичувачі І ЗМІ 8 4 лютого 2009 23:03
Dell Inspiron 9300 - Перевстановлення проблеми rthies1 Операційні системи Windows 2 18 грудня 2007 14:11
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.