![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Hi всеки, Имам един въпрос относно това как да инсталирате Windows XP SP2 на компютър с Windows 50 разполагане сървър. Действията са направили това, доколкото - WDS е бил инсталиран и конфигуриран на SCCM 2007 - На референтна компютър и инсталиран Win XP SP2 с всички необходими приложения. -I допълни winPE.wim спечели AIK от инсталационната папка и Boot.wim от Windows Vista DVD към обувка образ точка на прозорци разполагане сървър - На референтна компютър - Ще добавя Win XP SP2 & завтече setupmgr.exe и "отговор файл е създаден" изниквам съобщение бе показана. - Тогава аз се завтече sysprep.exe, кликнахте на "фабрика", за няколко минути след спиране на компютъра. Тогава аз го захранва и кликне върху "reseal" бутона. След това отново го изключи. Аз задвижващи я включите отново, но преди това да е конфигурирано моя компютър за зареждане на борда мрежа контролер. Когато референтната бр започна опити за намиране на DHCP сървър и след няколко минути я показвате "PXE грешка E53: Няма обувка получи името на файла". Е, сега какво possiblely могат да се объркат? Какви са възможните неща, които биха могли да причинят позоваването компютър не е в състояние да се свърже с Windows разполагане сървър? Моля, помогнете ми! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Здравейте ракетата, Има ли все още имате този проблем? Последните Ви виждал дата изглежда много отдавна и не искате да губите време, опитвайки се да помогне, ако ти никога няма да видите това.