menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operační systémy Windows

Register

Instalace Windows XP SP2 na 50 počítačů s Windows nasazení serveru

Reply

Thread Nástroje
Old 29. května 2009, 01:44
Nový člen skupiny

Default Instalace Windows XP SP2 na 50 počítačů s Windows nasazení serveru

Ahoj všichni,
Mám dotaz na to, jak nainstalovat systém Windows XP SP2 na 50 počítačů pomocí oken nasazení serveru. Akce zatím
- WDS byl nainstalován a nakonfigurován pro SCCM 2007
- Na odkaz počítači nainstalované i Win XP SP2 se všechny potřebné aplikace.
-I přidány winPE.wim z vítězství AIK instalační složku a Boot.wim z disku DVD systému Windows Vista na zaváděcí obraz části okna nasazení serveru
- Na odkaz počítače
- To zní Win XP sp2 & běžel Setupmgr.exe a "odpověď soubor byl vytvořen" pop až zpráva byla zobrazena.
- Potom jsem běžel Sysprep.exe, klikli na "tovární" tlačítko po několika minutách se PC vypne. Tedy i napájen a kliknul na "opět" tlačítko. Pak zase jej vypnout. I napájen jej znovu, ale před tím i můj počítač konfigurován pro start na palubě od správce sítě. Pokud je odkaz ks začala pokusí se najít DHCP server a po několika minutách se zobrazí "PXE chyba E53: No boot obdržel název souboru".
Tak, teď to, co by mohlo possiblely pokazí? Jaké jsou možné věci, které by mohly způsobit referenčního počítače nebudou moci připojit k nasazení systému Windows serveru?

Prosím, pomozte mi!
Old 30. května 2009, 13:56
Moderátor skupiny

Default Instalace Windows XP SP2 na 50 počítačů s Windows nasazení serveru

Ahoj raketa,

Jste stále zažívá tento problém?

Vaše poslední viděl datum zdá dávno a nechci ztrácet čas snaží pomoci, pokud byste nikdy vidět.

Můj systém: Eclipse

Processor (s):
Intel c2d E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Základní deska:
Asus P5Q Pro
Paměť RAM:
OCZ 8gigabajt 800MHz
Grafické karty (s):
Saphire Radeon 4850
Zvuková karta:
Palubní
Pevný disk (y):
Naprostá
Optická mechanika (s):
Sony al cheapo jedna.
Case / PSU:
Antec tři sta
Chlazení:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 případu fanoušků.
Síť / Internet:
Titan ADSL
Monitor (s):
Duální 19 "LCD
Operační systém (y):
XP SP3
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Úniky Microsoft Windows 7 a Windows Server 2008 R2 philthomas Operační systémy Windows 0 23. července 2009 01:54
FTP přístup k problému na Windows 2003 Server s ISA Server 2004 steveballmer Operační systémy Windows 0 12 června 2009 01:02
Terminálový server se přihlásit - Windows 2003 server gideon112 Operační systémy Windows 0 5. červen 2009 23:52
Service Pack 2 pro Windows Server 2008 a Windows Vista Bubba Operační systémy Windows 4 27. května 2009 08:22
Windows Server 2003 SP2 na Citrix PS 3.0 - server restartován po posledním přihlášení uživatele mimo dmb Operační systémy Windows 0 20. května 2009 13:40
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.