![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj všichni, Mám dotaz na to, jak nainstalovat systém Windows XP SP2 na 50 počítačů pomocí oken nasazení serveru. Akce zatím - WDS byl nainstalován a nakonfigurován pro SCCM 2007 - Na odkaz počítači nainstalované i Win XP SP2 se všechny potřebné aplikace. -I přidány winPE.wim z vítězství AIK instalační složku a Boot.wim z disku DVD systému Windows Vista na zaváděcí obraz části okna nasazení serveru - Na odkaz počítače - To zní Win XP sp2 & běžel Setupmgr.exe a "odpověď soubor byl vytvořen" pop až zpráva byla zobrazena. - Potom jsem běžel Sysprep.exe, klikli na "tovární" tlačítko po několika minutách se PC vypne. Tedy i napájen a kliknul na "opět" tlačítko. Pak zase jej vypnout. I napájen jej znovu, ale před tím i můj počítač konfigurován pro start na palubě od správce sítě. Pokud je odkaz ks začala pokusí se najít DHCP server a po několika minutách se zobrazí "PXE chyba E53: No boot obdržel název souboru". Tak, teď to, co by mohlo possiblely pokazí? Jaké jsou možné věci, které by mohly způsobit referenčního počítače nebudou moci připojit k nasazení systému Windows serveru? Prosím, pomozte mi! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ahoj raketa, Jste stále zažívá tento problém? Vaše poslední viděl datum zdá dávno a nechci ztrácet čas snaží pomoci, pokud byste nikdy vidět.
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Úniky Microsoft Windows 7 a Windows Server 2008 R2 | philthomas | Operační systémy Windows | 0 | 23. července 2009 01:54 |
| FTP přístup k problému na Windows 2003 Server s ISA Server 2004 | steveballmer | Operační systémy Windows | 0 | 12 června 2009 01:02 |
| Terminálový server se přihlásit - Windows 2003 server | gideon112 | Operační systémy Windows | 0 | 5. červen 2009 23:52 |
| Service Pack 2 pro Windows Server 2008 a Windows Vista | Bubba | Operační systémy Windows | 4 | 27. května 2009 08:22 |
| Windows Server 2003 SP2 na Citrix PS 3.0 - server restartován po posledním přihlášení uživatele mimo | dmb | Operační systémy Windows | 0 | 20. května 2009 13:40 |
| Thread Nástroje | |
| |