![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| γεια σε όλους, Έχω μια ερώτηση για το πώς να εγκαταστήσετε τα Windows XP SP2 σε 50 υπολογιστές που χρησιμοποιούν Windows Server ανάπτυξη. Οι δράσεις που κάνει μέχρι τώρα - WDS έχει εγκατασταθεί και ρυθμιστεί για SCCM 2007 - Σε έναν υπολογιστή αναφοράς i εγκατεστημένα Win XP SP2 με όλες τις απαραίτητες εφαρμογές. -I προστίθεται το winPE.wim από κερδίσετε ΑΙΚ φάκελο εγκατάστασης και Boot.wim από το DVD των Windows Vista για το τμήμα της εικόνας εκκίνησης εγκατάστασης των Windows Server - Σε έναν υπολογιστή αναφοράς - I παρεμβάλλονται κερδίσει XP SP2 & setupmgr.exe έτρεξε και "μια απάντηση αρχείο έχει δημιουργηθεί" pop up μήνυμα αυτό εμφανίζεται. - Τότε θ εκτελέσατε Sysprep.exe, πατήσατε το "εργοστάσιο" κουμπί για μερικά λεπτά μετά τον τερματισμό λειτουργίας του υπολογιστή. Τότε θα τροφοδοτείται και πατήσατε "σφραγίστε" κουμπί. Στη συνέχεια, και πάλι θα τερματίζει. I τροφοδοτείται τον ξανά, αλλά πριν από αυτό τον υπολογιστή μου i ρυθμιστεί για εκκίνηση από το δίκτυο του πλοίου για ελεγκτή. Όταν η αναφορά τεμ άρχισε προσπαθεί να βρει τον DHCP server και μετά από λίγα λεπτά θα απεικόνιση "PXE σφάλμα E53: Δεν εκκίνησης έλαβε το όνομα αρχείου". Λοιπόν, τώρα τι possiblely θα μπορούσε να πάει στραβά; Ποιες είναι οι πιθανές πράγματα που θα μπορούσε να προκαλέσει η αναφορά υπολογιστής δεν είναι σε θέση να συνδεθείτε με την εγκατάσταση των Windows Server; Παρακαλώ βοηθήστε με έξω! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Γεια σου πύραυλο, Είσαι που συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν αυτό το πρόβλημα; Η τελευταία ημερομηνία φαίνεται δει εδώ και πολύ καιρό και δεν θέλω να χάνω χρόνο προσπαθώντας να βοηθήσει, αν δεν πρόκειται ποτέ να δείτε αυτό.